Dumma internet!

Åh, internet funkar inte som det ska! På min dator funkar det typ inte alls, men på Fredriks verkar det funka ibland. Skumt! Jag som har haft så mycket att skriva om..Jaja..

Allt funkar bra här hemma iaf! Evelina är typ världens snällaste bebis, och Emilia är världens stoltaste storasyster! Hon är så snäll och go mot lillasyster så, och hjälper till med det mesta. Så sött! Uppdaterar mer när internet funkar som det ska!

Evelina

image5
Evelina på BB

Äntligen är hon här!

Jaa, fredagen den 18:e april klockan 09:26 föddes äntligen lilla Evelina, 3224 gram och 51 cm lång! Förlossningen startade långsamt men sen gick det tokfort! Satt och käkade när jag kände att fan nu trycker det på rejält! Gick på toa för jag var kissnödig också och jag tog mig knappt därifrån, haha! Satt och ropade och bankade i väggen åt Fredrik för han skulle vänta, men han hörde inte såklart! Tänk om man hade fött på toa =P Kom iaf in på förlossningsrummet och sa åt Fredrik att hämta personalen på en gång, han sprang iväg och dom kom lunkades in, hade inte bråttom alls. Nu kommer bebisen!, skrek jag men dom trodde inte på mig. Men bråttom vart det när dom märkte att jag hade rätt och typ 4 krystningar senare var hon ute! Riktigt smidigt gick det, behövde inte sys heller. EDA:n släppte efter ett tag så halva jag var bedövad och resten kände allt. Intressant känsla..Räknar man från då värkarna startade om och höll i sig konstant så tog förlossningen ganska precis 12 timmar. Räknar man från då värkarna startade för att sedan stanna av i flera timmar så tog det 25 timmar. Kan iaf säga att värkarna från andra förlossningen var mycket värre, men allt gick mycket smidigare. Eftervärkarna som skulle bli värre med andra barnet känner jag inte av så mycket, det var värre med Emilia. Amningen funkar bra iaf och Evelina är så lugn! Raka motsatsen till Emilia! Emilia älskar lillasyster och är så stolt! Vill göra allt och blir så ledsen när hon inte får bära omkring på henne hela tiden. Sötnosen min!

Riktig förlossningsberättelse kommer sen!

Vågar jag skriva..?

Värkarna har börjat igen. Tog fart vid en 21:30 ungefär så vi har klockat sen dess. Så grymt oregelbundet! Kan vara allt mellan 1 minut till 14 minuter emellan. Fast dom håller i sig i ca 1 minut hela tiden iaf. Vissa värkar är mycket kraftigare än andra, men än är det inge problem alls att ta sig igenom dem. Fredrik bara yrar han, förstår inte varför killarna blir så yrhönor när det närmar sig förlossning, hehe..Hoppas verkligen att det inte lägger av igen nu, för då bryter jag ihop! Så är det ju ganska kul att Emilias förlossning också startade på en torsdag och hon föddes på fredagen. Två fredagsbarn kanske?

Kom igen nu då..

Snälla, snälla, snälla..Kan jag få lite värkar tack..? Vi drog iväg och handlade och sen rensade vi på våran baksida nu på kvällskvisten, allt för att få igång lite värkar. Vila var ju tydligen inte bra, för då la det ju av sist..Iaf så har jag molande "mensvärk" i mage och rygg nu, och det börjar kännas lite "värkigt", så förhoppningsvis händer det något snart. Orkar inte vänta längre liksom! Och Fredrik vill inte jobba imorgon, haha!

Vi har skällt på våra grannar 2 ggr idag. Först hade dom parkerat som idioter så vi kunde inte ens öppna bildörrarna när vi parkerat. Fredrik lämnade en lapp på deras ruta och bad dom ringa upp, vilket dom gjorde vid halv 7 ca och sen flyttade dom faktiskt bilen. Tänka sig. Senare var det dags igen. Vi har en lekpark alldeles utanför här, med en gräsplätt och förråd runt omkring. Skyltar om att bollspel är förbjudet där är uppsatt, då det blir ett himla dunkande av allt skjutande på förråden och gräsmattan blir förstörd. Dessa grannar har inte brytt sig, men idag blev dom tydligen tillsagda för dom slutade helt plötsligt att spela, sen ser vi hur dom börjar smyga omkring utanför och kika på den där "Bollspel förbjudet"-skylten med en skruvmejsel i handen. När dom började skruva ner den gick Fredrik ut och frågade vad dom höll på med. Dom gick in till sig utan ett ord. Hur dumma är dom egentligen? Blir till att ringa Sandvikenhus imorgon. Börjar bli ganska trött på allt bolldunkande nu och det är ju synd att gräsmattan bara blir en lerplan. Kul att leka där liksom. Jaa..Grannar..Vet att det är några här omkring som funderar på att flytta på grund av dem..Hade vi bara haft ekonomin just nu så hade vi köpt hus och flyttat vi också..

Fan också!

Så arg och besviken..Nån gång efter klockan 2 så slutade värkarna..Bara sådär..Fan också, helvetes jävla skit..Kul att gå med värkar från klockan halv 9 till 2, med ca 5 minuters mellanrum, och så bara slutar det..Hoppas det startar snart igen annars vet jag inte vad jag gör..

Seeeegt...!

Åh så drygt detta är..Nu har jag haft värkar sen 08:30, men det är fortfarande jäkligt oregelbundet och jag börjar bli så less..Barnmorskan sa att de flesta omföderskor halverar förlossningstiden andra gången. Alltså det tog 19 timmar med Emilia, då borde det ta ca 9½ denna gång..Det kommer det då inte att göra kan jag säga! Halva tiden är liksom snart nådd..Fan så trist detta är! Har iaf diskat och dammsugit lägenheten för att få lite mer fart på det hela men det hjälpte inte..Gah!

Värkar!!

Jaaaaaaa!! Äntligen!!!! Jag har värkar! Vilken lycka! Hoppas nu att detta håller i sig, lite snopen man skulle bli annars! Får väl se om jag hinner skriva något mer om vi åker in, annars kan ni nog lista ut att jag ligger på förlossningen om det inte skrivs mer idag! Annars kommer väl ett argt inlägg ifall det lägger av, haha!

Kväll igen

Hm, dagarna går verkligen fort..Riktigt springer iväg, snart är det väl fan höst igen också..Vad positiv jag är ^^

Jag struntade i cykeln när jag hämtade Emilia på dagis idag. Vi tog oss en skön promenad hem istället och såg både tussilago och vitsippor! Vååår! Dom hade förresten haft ansiktsmålning på dagis så jag fick med mig en liten tiger hem, hihi..När vi kom hem stannade vi ute i lekparken och gungade och åkte rutschkana och grävde i sandlådan. Eller ja Emilia gjorde allt det där, jag tittade på och suckade över våra dryga grannar. Vilket jävla liv dom för! När Fredrik kom hem från jobbet så gick vi in för att äta. Blidde rester idag, slappt och skönt! Orka laga mat varje dag liksom, tss..Sen gick vi faktiskt ut igen och rensade på gården och i våra buskar runt om. Blev jättefint, riktigt vårfint =) Mitt i alltihopa kom mamma springandes förbi och sa att nu på kvällskvisten fick jag allt knipa med benen för hon var tvungen att åka till akuten med sin kompis som hade blivit omkulldragen av hunden. Alla vet ju att det kan ta tid på akuten, så visst, jag har knipit och mamma har kommit hem igen! Axeln var ur led, tänk att det ska ta flera timmar för att få den på plats igen..

Kollade på Barnmorskorna nu på kvällen. Gillar såna serier! Fredrik tittade med mig en gång och han vart nästan lite överraskad över att alla skrek så mycket. Jag sa tydligen inte ett ord när jag födde Emilia. Då skulle han ha sett idag då! Ena tjejen var ju riktigt elak på sin karl, slog honom och så, hehe..

Åhh..Just nu är jag sååå sugen på ett MAX-mål med smältost, jordgubbsmilkshake, lökringar och chili cheese..Nån som har lust att åka och handla åt mig...? Please...? ^^


Barnmorskan

Idag har jag varit till barnmorskan. Både hon och sköterskan som tar proverna såg lite överraskade ut, för ingen av dem hade trott att jag skulle komma idag. Inte jag heller kan jag säga! Iaf så såg då allt bra ut som vanligt. 69,3 kilo väger jag nu, så jag har alltså gått upp 19,3 kilo den här gången. 21,5 kilo med Emilia. Mm..Iaf så sa hon att jag skulle inte komma på fler besök hos henne nu om inte jag själv kände att det behövdes. Hade inte bebis kommit på måndag så skulle jag ringa och boka tid för ultraljud på onsdagen för att se att fostervatten och hinnor såg okej ut. Såg allt bra ut då skulle jag få gå 42 veckor ut annars sätter dom igång mig. Men barnmorskan trodde inte jag skulle behöva åka på ultraljudet ens, men man vet ju aldrig. Envis unge i magen har man ju!

Nu ska jag göra mig klar för att åka till dagis och hämta Emilia. Får se vad vi hittar på, antagligen stannar vi ute ett tag för det är ju ganska fint väder, men maten skulle behöva lagas den med..Men det är ju inge roligt..Kanske Fredrik kan ta den biten efter jobbet ^^

Bloggoholic

Hm, jag tror jag är en bloggoholic..Älskar att läsa folks bloggar och för tillfället följer jag hela 19 bloggar! Blir nån fler lite då och då, så roligt när man hittar på någon man känner som skriver ^^

Ingen bebis än heller, inte ens liiiite ont har man. Ganska konstigt egentligen, man går och längtar efter att det ska göra ont! Haha..Fast jag har inte så mycket minnen av att det gjorde så ont riktigt, att föda..Man glömmer väl det mesta antar jag just för att man ska skaffa sig fler barn i framtiden. Hade alla kommit ihåg exakt hur ont det gör, då kanske det bara hade blitt 1 barn/familj. Fast det finns ju mycket bra bedövning idag så det behöver ju inte göra så ont heller! Men helst av allt vill jag föda helt utan bedövning, så naturligt som möjligt! Imorgon är det iaf dags för besök hos barnmorskan, får se vad hon har att säga. Hon blir nog besviken över att jag kommer, haha!

BF +3

Allvarligt, ingen som inte har gått över tiden kan veta hur jävla drygt det är..Bara vänta, vänta och vänta. Man har ju liksom ställt in sig på ett datum, och när man passerar det datumet så känner man sig fan lurad..Känner hur mitt humör blir sämre och sämre för varje dag, tålamodet försvinner mer och mer och jag vill bara skrika. Jag orkar inte mer, blääää!! Förvärkar och sammandragningar hela tiden, men inte fan blir det nån bebis inte..Jag är nog bara skengravid..

Varför händer inget?

Nu börjar jag bli grymt less på detta, och arg! Varför händer inget? Orka gå och vara gravid längre..Nej verkligen inte..Hade riktigt rejäla förvärkar för ett tag sen, men så började Emilia trotsa och skrika som tusan och då slutade det. Bebis vart väl livrädd och ångrade sig helt enkelt, hade jag också gjort i det läget! Haha..Nej men allvarligt, ut med dig nu bebis!

Snart ska jag möla godis och ligga i soffan och tycka synd om mig själv..Jag skulle nog kunna äta upp en hel godisaffär just nu! Men först, ett äpple!

Övertid suger

Gah! Det här med övertid suger ju! Fast det är ju tur det inte är första barnet iaf, för när man redan har ett barn så fylls ju dagarna med massa att göra ändå så tiden går liiite snabbare. Alla frågar typ hela tiden om inte bebisen kommit än. Nej, det har den inte, för då hade jag väl inte suttit här och jag hade väl antagligen haft bebisen med mig till affären och sånt då, och tjockmagen hade ju inte varit kvar heller..Haha, man blir lätt bitter när man är på övertid har jag märkt!

Imorse sov vi över allihopa! Inte bra..Sover som en räka ju och igår kväll/natt hade jag förvärkar så man hoppades ju på att det skulle starta på allvar, men nej. Fredrik kunde iaf lösa jobbet hemifrån och jag och Emilia blev bara 30 minuter sen till dagis. Dom trodde nog att jag skulle säga att vi skulle in till förlossningen nu när jag ringde och sa att vi skulle bli lite sena =) Och stumpis min blir så lessen när jag ska lämna henne på dagis nu. Hon har ju aldrig brytt sig förr, men nu klänger hon på en som en liten apa och ska kramas och pussas och hon vill inte alls vara kvar. Fast det blir ju bra så fort jag kommit utanför dörren för då kikar jag in genom fönstret och ser att hon redan leker, men ändå.

Åh gäsp..Jag måste försöka ta mig till affären senare, köpa bröd och frukt. Gud så mycket frukt jag äter nu! Men det är ju bara bra! Emilia är rätt skaplig på att möla frukt hon med, hon äter säkert 2-3 frukter varje dag, mer om hon själv hade fått bestämma. Hon älskar frukt och grönt!

Det funkade inte

Nej, denna gången funkade inte färdknäppen. Jävla skit då! Låg hela natten med förvärkar, men det är ju ingen vits med det om det ingen bebis kommer. Fredrik lät inte så besviken dock, bara att försöka igen sa han och log. Jo klart som fan han blev nöjd, haha!

Idag är mina leder helt förjävliga. Varje liten led gör ont, vet inte vart jag ska ta vägen. Hatar såna här dagar! Fredrik ska iaf ta med sig Emilia till Leklandet om ett tag, och då ska jag lägga mig i ett hett bad och värma upp lederna lite. Funkar ett tag.

Ingen bebis än..

Åh..Bf idag och än så länge ingen bebis..Men vi har kört med färdknäppen nu iaf, så vi får väl se om något händer, haha! Funkade när vi väntade Emilia iaf, för då startade värkarna 1 timme efteråt =)

Vi har iaf varit i Valbo idag och köpt nya köksmöbler! Vart himla fint, är så nöjda så! Äntligen!

Håhåjaja..

Jag orkar inte mer..Nu vill jag inte vara gravid mera, ut med ungen liksom..! Blää..Så drygt att ha sammandragningar hela tiden..Och imorgon är det bf, fan jag kommer säkert gå över tiden en massa. Mycket negativa tankar idag känner jag, vill bara krypa ner i sängen och gömma mig under täcket..Tycker så synd om Emilia med för att jag inte har ork att leka med henne, hon måste tycka jag är världens tråkigaste mamma. Men snart så, snart är det över!

Imorgon ska vi köpa nytt köksbord och nya stolar, om inte bebis bestämmer sig för att kika ut då vill säga! Äntligen, har velat ha nya köksmöbler ett bra tag nu. Så har vi börjat fixa kaklet i köket med, blir nog fint när det är klart. Men det var ett drygt jobb..Haha..Vi är så lata vi med så vi är väl klar om ett halvår eller nåt!

Lagt ut lite mer bilder på bilddagboken! http://ang1e.bilddagboken.se

Nej nu ska jag vila lite innan det är dags att hämta Emilia på dagis! Höres!

Älskade bråkstake

På dop

Lilla rara Emilia..Hon vet då hur hon ska göra för att stressa sönder sin mamma! Idag när jag kom till dagis för att hämta henne så ville hon då inte följa med hem. Hon sparkades, slogs, bet mig och sig själv, slet av de andra ungarna sina kläder och knuffade dom. Jaa, är hon inte en ängel så säg! Jag kom hem med väldans ont i magen och med leriga fotspår på benen efter hennes sparkar. Tur dom är söta när dom sover iaf! Haha..Hon fick ett päron när hon kom hem och då blidde hon då snäll iaf. Nu står hon och fipplar i ena kökslådan, räknar innehållet. Duktig börjar hon bli, kan nästan räkna till 10 själv nu, men ofta fastnar hon vid 5 och hoppar direkt till 6. Så har hon börjat visat intresse för alfabetet nu också. Hon har ju sitt namn på sin dörr och där brukar hon försöka bokstavera, även om det mest blir bokstaven G som nämns, hehe..

Lugnt i magen annars, med förvärkarna. Brukar komma mer till kvällen så det börjar väl snart..Lilla skrutt, Emilia kommer lära dig så mycket bus så dina föräldrar kommer bli gamla och grå långt i förväg!


Lilla magen ca v.38

Lite kort


Min unge är galen



Vi håller på att föra över massa kort till min dator från Fredriks, då jag aldrig har tillgång till dem annars. Och det tar LÅNG tid kan jag lova! Hela natten har datorn stått på och tuggat, men det är inte alls klart än. Jaja, roligt när det är klart iaf, då kan jag lägga upp massa bilder på bilddagboken! =)


Massor av sammandragningar

Blää, känns som man går runt med en ständigt stenhård mage p.g.a sammandragningar. De gör inte ont, men är grymt irriterande. Bebis får iaf inte kika ut före fredagkväll, för nu är mamma på kurs med jobbet och hon kommer hem på fredagkväll. Det är ju hon som ska ha Emilia. Visst, Fredriks föräldrar ställer ju upp, men Emilia träffar ju inte dom så ofta så hon kommer nog inte att känna sig lika trygg med dom. Bara det att hon inte har sovit borta någon gång förr liksom, även min mamma som hon träffar några ggr i veckan kommer ju få svårt att natta henne. Men det löser sig nog!

Usch, nu känner jag mig febrig också..Suck, precis vad jag behöver..*gäspar*

Förbannat!

Hur kul var det på en skala att vakna imorse då och se all förbannad snö!?! Inte kul alls kan jag tala om..Eller ja Emilia blev ju glad. Hoppas det försvinner fortare än förtast, och aldrig mer kommer tillbaka..Blää för snö, det kan hålla sig i typ Kungsberg så kan man åka dit när man verkligen vill åka pulka eller så..Tycker jag låter bra!

Bebis är fortfarande i magen. Nu känns det ju nästan som man kommer gå över tiden..Det vill vi ju inte..

Nej undra om man ska hoppa in i duschen och sen traska upp till Prix och köpa godis..Jag är sååå godissugen!

Uscha..!

Tidigare idag hörde jag massvis med sirener som åkte förbi här utanför med världens fart. Höll koll på nyheterna efter det för jag tänkte att det borde nämnas när det verkade vara nåt stort som hänt. Det som hänt var iaf att en familj på 4, mamma, pappa och tvillingbebisar, hade voltat med bilen ungefär vid Kungsgården. Bebisarna ska vara födda någon gång under året, alltså de är inte äldre än ca 4 månader, pappa är 25-30 och mamma 20-25. Tillståndet för ena bebisen var kritiskt och för resten av familjen var det allvarligt. Usch så hemskt!! Och då föräldrarna är i min och Fredriks ålder ungefär så funderar man ju självklart om det är någon härifrån som man kan tänkas känna igen..Håller iaf tummarna för att det ska gå bra för hela familjen! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2215878.ab

Jag och Emilia har läst många böcker nu ikväll. Var ett tag sen hon hade ro nog att sitta och lyssna, det har mest varit sång och dans med Mora träsk som gällt här hemma nu. Så mysigt att sitta och läsa, men jag tröttnar så fort då man läser samma böcker om och om igen, hehe..Emilia kan dom ju till och med utantill själv, och då har hon ändå en hel hög med böcker! Bokmal! =) Hon fick förresten beröm på dagis idag, för hon skalar sina potatisar själv vid maten! Det ni, haha! Jätteduktig var hon också tydligen, duktigare än de äldre barnen *skryt skryt*

Dryg natt

Gah! Inatt var det då inte roligt..Emilia sov som en räka! Jag som trodde det skulle bli lite lugnare på natten nu när hennes älskade elefant kommit tillrätta, men nej då..Inatt var värsta natten hittills! Hon vaknade vid ca 00:45. Klockan 04:00 kunde jag gå och lägga mig, äntligen! Hon var fortfarande halvvaken då, men jag sa att jag bara skulle på toa och då somnade hon. Tur för mig det, för jag hade såå ont i hela kroppen efter att ha legat hopknölad i hennes växasäng i 3 timmar. Bebis i magen verkade iaf ha förstått att storasyster behövde mamma inatt, för de där 3 timmarna hade jag inte en enda förvärk, men både före och efter så var det så livat i magen så det är inte sant! Galen bebis med massa förvärkar. Skumt att det bara slutade så fort jag kom in till Emilia och började igen så fort jag gick ut därifrån..Emilia fick iaf sova mer än mig, då hon somnade in så länge jag låg bredvid. Men så fort jag gick utanför dörren så vaknade hon, precis som hon kände på sig att nu gick mamma, dags att vakna igen!
Nu är stumpisen på dagis iaf. Sa till att dom skulle låta henne sova lite längre efter lunchen idag så hon inte blir så trött och kinkig. Hon ville verkligen inte vara på dagis idag stackarn..Men det blir nog bättre när dom kommer ut i skogen på utflykten! Ryggsäcken hennes är packad med frukt, ett par kakor och festis. Enda gången hon dricker festis i stort sett, tisdagarnas dagisutflykter. Kakor hör också till ovanligheterna, men jag tyckte så synd om henne efter hennes dåliga natt så det fick bli såna idag =)

Nu börjas det

Förvärkar, here it comes again! Har klarat mig ett tag nu, men nu börjar det visst igen. Fredrik börjar bli nervös, så fort jag ringer så skiter han nästan på sig, haha! Min mamma börjar nog bli nervös hon med, hehe..Varje gång man pratar med henne så frågar om hon jag ska föda barn nu. Hon bara väntar på samtalet om att vi ska åka in till förlossningen och hon ska ta hand om Emilia. Hehe..Många som börjar fråga nu faktiskt om det inte är dags snart. Ni märker nog när det är dags, för då sitter jag inte häääär!

Just ja! Idag när jag kom till dagis för att hämta Emilia så hade dom hittat på hennes försvunna elefant! En av dagisfröknarna som hade varit hemma sjuk sen den försvann, hade den i sin arbetsjacka! Emilia hade lämnat elefanten till henne när dom var i skogen för att den inte skulle komma bort! Sen blidde hon sjuk och hon hade ju ingen aning om att vi letade som tokar efter den. Så när hon kom till jobbet idag så såg hon min wanted-lapp och kom då på att den låg i hennes jackficka! Gissa om Emilia vart glad! Hon hade gått runt med elefanten hela dagen på dagis, hehe =)

Hatar försäkringskassan!!

Åh vad irriterad jag blir! Suttit nu hela förmiddagen och försökt begära föräldrapenning från försäkringskassan. Tror ni det funkar då?! Nej självklart inte. Det går inte att kryssa i rätt grejer på nätet och man kommer inte fram på telefon. Hur irriterande är inte det på en skala då? Man måste ju liksom anmäla senast samma dag man går hem, alltså idag för mig. Gaaaah! Tänk att den där förbannade försäkringskassan kan då aldrig funka felfritt heller, det har ALLTID krånglat med någonting när man har kontakt med dem!

Mammaledig

Första dagen som mammaledig, utan bebis! Trist..Efter alla förvärkar och sånt jag haft så tycker både skola och barnmorska att jag ska vara hemma nu. Bara 5 dagar till bf, så oavsett om jag går över tiden eller inte så är det ju inte så långt kvar iaf. Hade gärna fortsatt i skolan annars, men det är praktik nu och det blir nog lite jobbigt med förvärkarna. Så ja här sitter jag! Emilia får gå på dagis som vanligt, ända tills bebis blir 1 månad faktiskt! Visste inte att det funkade så, men tydligen. Skönt tycker jag iaf, hon är inte så road av att vara hemma med mig när jag mest klarar av att ligga i soffan och så. Förstår henne!

Så vad ska göras idag då? Mestadels kommer jag sitta i soffan och läsa, orkar inte springa omkring..Vet dock att jag måste stoppa i en tvättmaskin och packa klart BB-väskan. Får väl se vad mer som händer, om ens något!

Hatar mornar..!

Åh, tänk om man kunde ta bort mornarna. Det är ju så jobbigt att kliva upp, man vill ju bara sova vidare. Gäääsp!

Fredrik tog sovmorgon imorse, han har sovit 1½ timme extra nu. Happ..Jag då, jag vill ju också..
Får se vad dagen har att bjuda på. Vet att Cina antagligen kommer förbi en sväng för att låna mina Buffy och Angel-boxar. Väldigt bra att ha hemma när man spenderar större delen av dagen med att amma, hehe =) Satt ju framför Buffy själv när Emilia var nyfödd! Sen då..Jag skulle vilja åka till Owes och kika lite. Vill köpa oasis och nå höga plastblomskvistar liksom att sätta i höga vasen i vardagsrummet. Får väl se om man lyckas locka med sig Fredrik. Sen skulle det behövas tvätta av bilen och sätta på sommardäck med. Men det är ju en sån där dryg syssla som man inte vill pyssla med egentligen..

Nej, undra om man kanske ska gå upp och peta liv i Fredrik och sen göra sig iordning..Kan ju inte gå omkring och se ut som ett slakt hela dagen heller!

Emilia är kääär!

Idag var vi och hälsade på Cina med familj. Var ju så nyfiken på hur lilla Wilmer ser ut ju! Och nog var han söt allt, och väldigt lik sin mamma tycker jag =) Emilia blev då helkär iaf! Satt och tittade och tittade och tittade, log en massa. Hon skulle pussa och krama och klappa, och självklart följa med när blöjan skulle bytas. Och när Wilmer började gråta ja då sa hon att man måste ju ge honom nappen! När Wilmer och pappa hans gick iväg för att äta, då fick Emilia problem. Ville ju inte störa i matstunden, men det är lite svårt att förklara för en 2-åring. "Bara titta lite mamma..." Hehe, är du kär?, frågade jag. "Ahhhh", fick jag till svar =) När vi åkte därifrån satt hon i bilen och sa Wilmer, Wilmer, Wilmer och log för sig själv, haha! Sötnosen min! Hon blir nog en bra storasyster!

Bebis i magen visar iaf inga mer tecken på att vilja komma ut nu..Men nu är det ju fritt fram! Eller jaa om h*n vill vänta lite till så vi hinner städa ordning klart här hemma och så, då vore ju det också ganska bra! Hehe..

Hum, jag är godissugen..Men stackars mig har inga pengar på konton, för jag förde över allt till Fredrik när räkningarna skulle betalas..Sen har jag inte fört tillbaka något liksom..Och jag fipplar då inte med hans konto utan att fråga/säga till först, så det så! Hoppas han har nattat klart Emilia snart..

Mora träsk

Jaa, så var det Mora träsk för hela slanten här hemma igen då. Sällan. Emilia diggar verkligen det, jag och Fredrik är dåligt less på det hela. 2 fula barnsliga karlar som sitter och fjollar sig..Hehe..

Blev slömat idag, vi åkte och handlade på Sibylla! Orkade verkligen inte stå vid spisen.

Neeej jag orkar verkligen inte skriva nåt nu känner jag..Blir ju trött i ryggen av att sitta upp, dessutom får jag sammandragningar vid datorn och bebis har hicka..

Jahaja..

Det har varit ganska lugnt i magen sen slemmisen lossnade lite tidigare idag. Mycket sammandragningar, men inga förvärkar. Jeje, bara jag inte går över tiden så är jag nöjd! Fredrik har sagt åt mig att inleda alla samtal till honom med "Nej jag ska inte föda", så länge det inte är dags, haha! Han låter lika panikslagen varje gång jag ringer, roligt!

Nu på kvällen har vi varit och hämtat hem sko- och hatthylla. Blir nog riktigt bra där i hallen! Svängde in på IKEA på vägen hem och köpte korgar som ska stå på hatthyllan liksom, så slipper man ha alla vantar och grejer ligga lösa. Det blir lätt kaos då, iaf här hemma. Nu får alla i familjen en varsin korg istället! Så köpte vi nya knoppar till köksluckorna också, kommer bli riktigt fint där inne sen när vi får upp det där grejset till kaklet! Ja så kikade vi på ett köksbord och stolar också, hittade ett set som vi gillar skarpt! Får se om vi tar oss råd och köper det. Hoppas!!


Lite slempropp

Ja förvärkarna håller i sig fortfarande. Fick sova inatt iaf, ganska skapligt till och med. Men så fort jag klev upp imorse och började göra Emilia redo för dagis, ja då kom det tillbaka. Sen när jag gick på toa när jag kom hem från dagis så upptäckte jag att slemproppen har börjat lossna lite. Intressant! Märkte aldrig av det med Emilia. Så man kan väl säga att det inte är allt för långt kvar tills bebis kommer nu, hoppas jag! Har iaf sagt till den lill* att ikväll ska vi hämta hem sko- och hatthylla så kom inte idag tack! Och i helgen ska jag hälsa på Cina och lilla Wilmer, så stanna inne tills efter det! Haha, som att bebis skulle lyssna =P

Jag ska ta och hoppa in i duschen nu tänkte jag, fräscha upp sig lite. Sen ska jag traska till affären och köpa godis, som jag kan smälla i mig nu och lite att packa i BB-väskan =D

Det går inte över..

Jaha..Förvärkarna verkar inte vilja släppa..Undra vart detta ska sluta ja. Haha eller ja det vet jag ju, vart det slutar till slut. Fick lite panik här på kvällen när det aldrig släpper. Tänk om bebis är på G, och vi har städning kvar?! Så självklart ska jag ta en vända med dammsugaren och golvmoppen nu, hehe..Så måste jag rensa i hallen, hatthyllan och skohyllan. Vi har nämligen köpt nytt till hallen, Leksvik! Så fint, hämtas imorgon. Ja okej då, nytt var det väl inte, utan begagnat. Kan göra mycket fynd på Blocket =)

Var till barnmorskan tidigare och hon typ bara log när jag berättade att jag haft förvärkar sen igår kväll. "Ja undra vad det kan bero på", sa hon och log stort. Hehe..Hon trodde iaf inte att jag skulle behöva gå över tiden, och det får jag verkligen hoppas. Orka! Allt såg bra ut i övrigt iaf. Hade dock dragit på mig lite vatten, det syntes i ansiktet sa hon. Jao det stämmer nog. Har sett dubbelhakan skymta lite på sistone =P

Före barnmorskan träffade jag kära Dennis en sväng på hans jobb. Var typ år och dar sedan vi träffades, men det som är så skönt med honom är att när vi väl träffas igen så är det precis som sist vi träffades. Vi tar bara vid där vi slutade sist liksom. Pratade lite skolminnen och sånt, alltid lika roligt. Hehe..Han skriver också blogg, en väldigt intressant blogg om jag får säga det själv! Ta en titt! http://bimbo84.blogspot.com/

Fortfarande förvärkar

Åh suck så drygt detta börjar bli nu..Så fort jag reser mig upp från soffan så får jag förvärkar. Roligt? Neej inte precis..
Ska väl ta och smälla i mig lite lunch snart och sen ta cykeln till barnmorskan. Jaa jag cyklar för bilen har karl'n. Han ville att om jag hade ork så kunde jag väl gå in på Åhlens och kolla lite eftersom det är 30% rabatt på allt där nu, han behöver dyr deo. Visst, visst, det kan jag göra. Bara jag får köpa nåt till mig själv med så, hehe..

Förvärkar

Fy fan..Nu har man legat vaken nästan hela natten med förvärkar..Tror jag sovit ca 3 timmar, inte en sekund mer iaf. Klev upp imorse som en zombie, förvärkarna var iaf borta..30 minuter senare startade dom igen och här sitter man nu och är trött och arg på den dumma magen..Som tur var gör det inte allt för ont, men det är svårt att ta sig någonstans. Att lämna Emilia på dagis var en pärs och skolan var bara att glömma. Palla att cykla ner till resecentrum, sitta på en buss och skumpa i 20 minuter, gå från busshållsplatsen till skolan och sen sitta där och plågas med förvärkar för att sedan ta sig hem samma väg..Nej tack..Då hade jag nog fött barn efter vägen tror jag..Har tid hos bm i eftermiddag, får se vad hon har att säga. Hoppas jag tar mig ner..Det ska bli så grymt skönt när detta är över!

Vårvärme

Idag är då en sån där dag då man blir riktigt glad av att titta ut! Solen skiner och det är såå skönt ute! Jag och brorsan cyklade till Bj för att lämna in garagenycklarna och hämta ut de nya som sagt, och det var fan grymt varmt med vinterjacka! Så synd att jag inte får på mig något annat med bebismagen..Kanske man ska låna nån tröja av Fredrik..? Men samtidigt så ska man ju vara väldigt försiktig med att inte ta av sig för mycket för snabbt, då blir man bara sjuk. Men det hade iaf vart härligt om man kunnat få på sig vårjackan..Känner sig inte så fräsch när man blir sådär jättesvettig..

Snart ska jag hämta lillan på dagis. Tror jag struntar i cykeln idag så tar vi en promenad i solen istället! Så tror jag faktiskt att vi struntar i att laga mat också utan äter matlåda som blitt kvar från igår istället också, så kan man ju vara ute en sväng! Annars är det bara skynda hem och slänga sig på spisen, det är inge roligt ju!

Nämen grattis!

Hah! Nu funkar det visst att logga in..Höll på att få pippi på detta tidigare.

Ja inte har det väl hänt så värst mycket sen sist jag skrev. Jag har varit på dåligt humör, likaså Fredrik. Ja Emilia med för den delen. Fast hon är för det mesta på dåligt humör tycker jag, haha! Nädå men det är en jobbig tid efter dagis och alldeles innan kvällsmaten liksom. Då är hon ju trött och hungrig och går minsta lilla fel så blir det riktigt jävligt här hemma. Hennes skrik kan nog väcka döda..!

Idag hade jag med mig en wanted-lapp till dagis, där hennes gos den gråa elefanten eftersöktes. Nu har den varit borta i en vecka och Emilia har sovit dåligt lika länge. Hon saknar ju sin gos såklart, som hon sovit med sen hon föddes. Får väl se om någon känner igen den, hoppas hoppas!

Strax ska jag betala räkningar, som vi inte har gjort än, hehe..Så tråkigt ju så det drog ut lite på tiden..Jaja..Sen så måste jag ringa till studievägledaren och så ska det skrivas en seminarieinlägg..Jag måste duscha och sminka mig sen ta mig till Bj och lämna in garagenycklarna hos Sandvikenhus och hämta ut de nya. Så skulle jag behöva slänga i en tvättmaskin också. Blää, hatar alla måsten och sånt skit..Skulle behöva rensa i sovrummet med och göra helt klart med spjälsängen. Så måste skötbordet upp..Men där fick vi problem minsann! Köpte ju ett väggskötbord för vi har inte plats för något annat, men väggarna i denna lägenhet är grymt dåliga så vi vet inte hur vi ska göra för att skötbordet ska sitta säkert..Suck..

RSS 2.0