Lusselelle

Idag är det Lucia, men här hemma har det inte märkts faktiskt. Inte sett en endaste Lucia. Inte för att det gör mig nåt, men ändå.

Jag fick sova ut inatt, Fredrik har tagit Evelina själv hela natten. Skööönt! Kände mig iofs inte ett dugg piggare efter en hel natts sömn, men det är väl för att man ligger så mycket efter.
På eftermiddagen tog jag med min brorsan in till Valbo för att handla lite julklappar, så nu är mamma och pappa klara. Hjälpte även brorsan med att köpa nya jeans och en skjorta. Vilka problem säger jag bara! Förstår då inte hur han skulle kunnat handla nåt själv, haha! Han hade ingen aning om storlek, och när han provade så kunde han inte avgöra om det satt bra eller inte. Tur att jag följde med säger jag ^^ Sen köpte han nya strumpor och kallingar också, så nu har han lite nytt att ha på sig när han åker till tjejen sin över nyår, hehe..
Går faktiskt ganska bra att köra bil efter olyckan. Blir lite nervös bara när det kommer liknande situationer som den då vi krockade. Har fortfarande ont i ryggen och nacken..Så grymt irriterande..Väldigt less på att ständigt ha ont. På tisdag ska jag till sjukgymnasten iaf.
På tal om smärta. Har fortfarande ont i örat, hela högra sidan faktiskt. Men jag tror det har att göra med bihålorna. Hade ju bihåleinflammation förra vintern och nu börjar det göra ont på samma ställen som då, plus där vid örat. Så det är säkert bihålorna som spökar.

Imorgon är det sista gången på barngympan och på eftermiddagen ska vi nog åka iväg på Högbo julmarknad. Hoppas vi är pigga och glada hela familjen, något som är ganska ovanligt här hemma nu för tiden tyvärr..

Kommentarer
Postat av: Bimbo Boy

Jag kan lussa för dig. ;)

2008-12-13 @ 20:33:45
URL: http://www.bimboboy.com/blogg
Postat av: Cina Lindberg

Vad roligt att ni ska till Högbo imorn för det ska vi oxå. =) Då kanske vi ses där. Vi åker nog efter Wilmer ätit klockan 13...

2008-12-13 @ 21:00:15
URL: http://cinalindberg.blogg.se/
Postat av: mie

är du sugen på en ny bloggdesign gratis?

Kolla in här: http://memie.blogg.se/2008/december/24-timmars-tavling-vinn-en-bloggdesign.html

2008-12-13 @ 21:04:38
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: camilla

Hej hej.....vi ska åxå till högbo å kolla lite i morron,å fika förstås!!

Kanske syns då?!

Camilla

2008-12-13 @ 22:25:56
URL: http://maxmammas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0