Mitt i natten

Precis som vanligt nu för tiden, så sitter jag uppe med Evelina. Nu är hon inte sjuk längre iaf så hon sover bättre, men hon har helt vänt på dygnet. Dumma förkylning att ställa till det. Hon somnar inte förrens vid 7 på morgonen ungefär. Pust..Idag har jag inte låtit henne sova mycket under dagen, så vi får väl se om hon kanske somnar lite tidigare idag. Så får hon sova mindre under dagen imorgon igen, så kanske det går tillbaka lite till normala sovtider. Orka ha det så här liksom..

Ont i ryggen och nacken fortfarande..Ganska stel. På akuten sa dom ju att jag skulle ringa så fort jag märkte att smärtan vart värre än den var inne på akuten, så jag ringde igår kväll, fick komma till familjeläkarjouren. Öm och stel i hela nacken och längst hela ryggraden. Alla muskler har fått sig en rejäl översträckning i och med snärten, och möjligtvis om jag har väldig otur så är det en whiplash-skada. Det kunde läkaren inte svara på, utan hon bad mig kontakta sjukgymnasten så skulle hon/han i sin tur kanske kunna svara på det. Så det är väl bara att vänta på en tid där då. Förhoppningsvis får man en "akuttid" så man slipper vänta allt för länge. Spenderade hela dagen igår med att ringa runt till alla försäkringsbolag. För bilen, för mig och för Emilia. Gud som man blir omkring-skickad när man ringer till såna där ställen! "Ja vänta ett tag så ska jag koppla dig till den och den", vet inte hur många ggr jag fick höra det..Jaa..Annars är det väl bara att knapra alvedon och ta sig igenom dagen. Värker hela tiden och jag känner mig som en gammal kärring..Hoppas för sjutton att jag får en fet summa pengar på kontot om jag får bestående värk! Räcker liksom med reumatismen annars..*muttrar*

Nån som kan tipsa mig om bra och billiga leggings förresten? Vill ju gärna köpa mig några stycken, men när jag letade sist så lyckades jag inte hitta ett enda par..?!

Kommentarer
Postat av: Linda

H&M brukar ha bra och billiga leggins (:

2008-12-10 @ 07:30:20
URL: http://lindapernilla.bloggagratis.se
Postat av: camilla

Tjena!

skitunge å inte vill sova...jag får ta henne några nätter så ska du se att det ordnar sej-är specialist på ickesovade barn....Max har JÄMT krånglat med sömnen...krånglar än,fast nu får han ligga vaken själv..

Leggins finns på LINDEX har jag sett,även på KAPPAHL om du vill kolla här i stan.Tjockare strumpbyxor(med fot) finns snygga på GINA-har både svarta å vanilj-snuggt om man har kjol nu på vintern tycker jag.

Nä nu ska jag kolla på förlossningar....hehe...mitt älsklingsprogram vettu´...

Kram.

2008-12-10 @ 19:44:07
URL: http://maxmammas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0