Seg i kolan..

Ohh..Trött..Somnade nån gång efter 23 igår kväll, klockan 02 vaknade Evelina och ville ha mat.. Annars brukar hon ju sova till 05 innan hon vill äta. Aja bara att kliva upp och byta blöja och mata det. Sen vaknade hon igen vid 05:30 och ville ha mat..Taskigt..Sen hade hon svårt att somna om, låg och bökade hur länge som helst. När hon äntligen hade somnat om och jag äntligen började glida in i en skön sömn igen, ja då vaknade Emilia, då var klockan strax före 08. Buhu..Nu får jag vänta ända tills ikväll innan jag får sova igen..Gäääsp!

Undra vad man ska hitta på idag då..Lite sämre väder idag. Äh det visar sig vad vi hittar på. Städa lite är ett måste iaf. Trist, men så är det!

Kommentarer
Postat av: anna

ha en bra dag! ;*





Sugen på gratis biobiljetter? :D det låter kanske lite för bra för att man ska tro på det, men faktum är att www.gratisbio.se är en av de få gratissajter på nätet som verkligen ger vad de lovar, och sajten har rekommenderats varmt i en rad kända bloggar. Det fungerar så att man genom att ta del av erbjudanden, deltar i gratistävlingar, handlar på t.ex Nelly.se Via sidan - så får man poäng. Vilka efter ett tag har kommit upp till det värde att man får en biobiljett, eller ett presentkort i utbyte (t.ex på H&M). Bra va? Skitenkelt och kräver inte många minuter av dig! Om du registrerar dig på gratisbio.se får du direkt 75 poäng, OM du blir värvad. Så

följ den här länken om du är intresserad :) tusen tack! /Anna



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=11766

2008-07-05 @ 09:01:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0