Morrn morrn!

Ny dag, lika trött som vanligt. Lite less på att alltid vara trött, men jag har hört att det hör till småbarns-åren :-P Och mitt i all sömnlöshet, så vill jag ju faktiskt ha en till liten bebis ^^ Ja inte nu då! Men om några år :-)

Emilia fick åka pulka till dagis imorse. Lika bra att passa på så länge det går. Snön verkar ju vara på väg bort nu. Konstigt nog så vill jag inte att snön ska försvinna..Vad har hänt med mig? Jag som hatar snö egentligen..Hmm..Kan ju kanske ha att göra med att det blir lite mer mysstämning när det är snö ute och man har julpyntat inne ^^

Ingenting planerat för dagen. Tar den som den kommer. Men jag antar att jag måste städa idag, IGEN! Fredrik kom hem igår kväll och släpade fram både det ena och det andra, så det ser förjävligt ut. Hatar alla dataprylar som han absolut måste ha framme. Fast han inte ens använder hälften av det. En vacker dag kommer jag att slänga allt i soporna..Grrr..Ni skulle bli chockade om ni visste allt som står framme bara i vårat vardagsrum..Mitt på golvet står t.ex 1 skrivare och 2 stationära datorer. Bärbara datorer ska vi inte ens räkna..Förstår inte varför han måste släpa fram det och sen låta det stå..Och varför i hela friden kan han inte hålla till vid sitt databord på övervåningen för?! Aja..Killar och teknikprylar..

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hello.

Svarta jeans inhandlades på "Not naked" i Sandviken-499kr.SER in snygga ut när man kollar på dom,men dom var snygga PÅ-tycker jag iaf!

Dit å handla nu...he he..



Kram.

2008-11-28 @ 08:50:32
URL: http://maxmammas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0