Ensam...

Varför känner jag mig så jäkla ensam jämt för? Känns som det bara är jag och barnen oftast..Fredrik måste ju jobba såklart. Annars är vårat förhållande väldigt bra just nu, vi beter oss nästan lite nykärt och skrattar nästan hela tiden tillsammans. Härligt! Men det är när han är på jobbet som jag känner mig så ensam..Som J skrev tidigare, man har aldrig känt sig så ensam som efter man fick barn..På kompisfronten alltså..Oftast sitter jag här hemma själv med ungarna, eller är ute och går själv med ungarna..På helgerna när folk är ute och umgås, då sitter jag här själv..Eller så med Fredrik framför tv:n. På det viset har livet blitt ganska trist..Men, men..Sånt man får räkna med kanske...?

Kommentarer
Postat av: Bimbo Boy

Du får gärna hälsa på mig om du vill. :D Så kan vi se på film. ;) Du får gärna ringa när du vill också, vet du! :) Puss.

2008-10-10 @ 14:15:16
URL: http://www.bimboboy.com/blogg
Postat av: Veronica

Det är samma här.. när inte jag är med och festar som inte blir så ofta så sitter man oftast hemma själv. Dö trist.. jag förstår hur du känner =/

2008-10-10 @ 15:29:40
URL: http://vejoniicaa.blogg.se/
Postat av: Linda

Klart som fan vi ska hinka vingeldricka! Säg till för tusan i helvete så ska vi ta en redig helkväll med vingel, musik o krogsväng ;)

2008-10-10 @ 23:04:49
URL: http://lindapernilla.blogg.se/
Postat av: Kristian

Välkommen till livet som förälder, eller vad säger man. Har kännt exakt lika sedan Melwin föddes. Alla polarna bara poff försvann typ...



Än värre är det nu när man bor på skilda håll och har grabben varannan vecka. Veckorna då han är hos morsan sin kan bli horribelt ensamma.

2008-10-15 @ 05:36:08
URL: http://blog.ooh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0