Ständiga 11:or

Dryga förkylningar. Båda ungarna snorar, ständiga 11:or under deras näsor. Emilia är ju duktig och går och snyter sig själv när hon känner det behövs, men Evelina då stackarn. Tjockt snor så hon har så svårt att sova. Än så länge har det inte varit nå problem på natten, men på dagarna sover hon lite halvkasst. Vaknade tidigt imorse visserligen, 1 minut innan väckarklockan ringde. Gjorde ju inte så mycket om man säger så! Sen har hon fått nå spjunk och bajsar och spyr precis som en liten nyfödd också, dvs hela tiden. Nice..Jag som tyckte det var så skönt att slippa alla dessa spyor. Men det går väl över snart igen, inte lätt att vara förkyld ju när man är så liten. Emilia spydde ganska ofta som liten hon med när hon var förkyld och fick ner snoret i halsen. Läskigt ju! Dessutom är hon en riktig pissruska! Hon kan kissa en blöja sprängfylld på 30 minuter, medans Emilia som bebis kunde ha en blöja i 3-4 timmar och det var i stort sett snustorr. Hehe..Grymt trevlig läsning va? Kiss, bajs och spyor, i stort sett det enda dagarna fylls av som småbarnsförälder, haha!! :-D

Igår kväll efter maten åkte vi in till Valbo och köpte ett par höst/vinter-kängor åt Emilia. Behövdes verkligen nu när det börjar bli så kallt ute. Hon vart väldigt nöjd över att vi åkte in till Valbo bara för att köpa nåt åt henne. Billigt vart det också faktiskt, för just dom skorna vi bestämde oss för hade dom satt ner priset på nu. Ibland lär man ju ha tur.

Sitter och funderar lite på om man ska släpa sig ner på stan senare idag för att kika lite på Halloween-firandet där. Visst, inte så jäkla mycket att se men Emilia kanske tycker det är skoj att få ansiktet målat och titta på pumpor osv. Kan ju be Fredrik komma ner efter jobbet också så kan Emilia få åka bil hem med honom sen så hon får kvällsmat i någorlunda god tid.

Nää nu ropar Evelina på mig. Hon är skitsur. Snart dags att ge henne lunch-puréen också. Inte för att hon äter nå direkt, men skam den som ger sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0