Fredag igen

Jösses så fort veckorna går..Man hinner ju knappt med..!

Fick sovmorgon idag. Emilia vaknade 09:30. Skönt! Nu har vi snaaaart ätit klart frukosten. Eller ja jag har ätit klart för länge sedan, Emilia segar som vanligt. Nu har hon ätit i en timme :-P Kan ju bero på att jag idag är slö morsa och lät henne äta frukost framför tv:n så jag kunde slappa i soffan medans, haha!
Undra vad man ska hitta på idag då? Har inte direkt kollat ut på vädret än heller så jag vet inte riktigt om man vill gå ut eller inte. Skulle ju vara skönt att kanske ta sig ner på stan..Eller nåt. Vet inte riktigt vad jag skulle handla men nåt hittar man alltid, hihi..Skulle gärna vilja träffa någon polare men oftast behövs det bra planering före sånt. Inte ofta man träffas bara sådär ändå, utan att ha planerat det flera dagar i förväg.

Sen imorgon ska jag försöka ta mig till Valbo. Vill ju som sagt ha en skinnjacka! Måste hitta en sån, jag bara måste! Det är ju så snyggt ^^ Funderar på att leta efter ett par nya skor också, typ gympadojjor. Mina nuvarande, Puma, har börjat färga av sig på strumporna. Räcker med att det är lite fuktigt ute så blir strumporna alldeles blåa. Kul..Snart har man väl inga strumpor kvar heller..Tror jag ska satsa på ett par Adidas denna gång. Lika som jag hade en gång i tiden för typ 7 år sedan, fast denna gång svarta.
Och på söndag, ja då börjar Emilias barngympa! Ska bli roligt! Hoppas hon tycker om det ^^ På tal om Emilia, hon har börjat prata dadda-språk så man fattar knappt vad hon säger ibland. Grymt irriterande! Hon kan ju i stort sett prata alldeles felfritt annars..Grr..Men det är väl nån period hon hamnat i nu. Störigt är det iaf..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0