Nähä!

Blev inge tvättstuga, smart-Larsson har tagit med sig tvättstugenyckeln till jobbet! Ja där gör den ju mycket nytta..Så irriterande, har man gått och bokat tid i tvättstugan 1 vecka före så man får en skaplig tid och på den där veckan hinner man ju samla på sig en del tvätt. Jaja, är väl bara att tvätta lite här hemma och hoppas på att man får en ny tid ganska snart och inte om 1 vecka igen..Då svämmar tvättkorgen över, det orkas inte med. När vi får mycket pengar sen, typ när vi vinner på lotto eller nåt sånt (iofs vann vi på lotto i helgen, men det vart bara 250:-, haha) då ska vi köpa ny tvättmaskin. Den ska vara skitstor så man får inte mycket tvätt och så ska den FUNKA! Den vi har nu funkar ju inte som den ska..Läker vatten, går inte att fixa, och så kan man inte ha i sköljmedel från början för den häller ut det på nå konstigt vis så man måste först köra tvättmaskinen klart och sen vrida tillbaka till sköljningen och ha i sköljmedel då. Drygt..

Hade tänkt ta en promenad till Jernvallen idag för att betala vattengympan jag fått på recept hos Sandvikens gymnastikförening. Men, smart-Larsson har varit framme här med och inte lagt ur alla Evelinas ytterkläder ur bilen, så dom har han också med till jobbet. Suck! Blir till att hålla sig inne idag..När solen skiner och allt!! Morr..

Vad tyckte ni om Dennis musik då förresten? Visst är han duktig?! Faktiskt svårt att fatta att det är min kompis som har gjort låten och som sjunger! Min kompis är popstjärna! :-D

Kommentarer
Postat av: Cina Lindberg

Mja jag kan ju erkänna att jag verkligen INTE gillar sån där musik. Men han är ju uppenbarligen duktig på det han gör. Sjunga kan han oxå. =)

2009-02-02 @ 11:47:24
URL: http://cinalindberg.blogg.se/
Postat av: Bimbo Boy

Vad söt du är! rodnar :D

2009-02-02 @ 15:38:43
URL: http://www.bimboboy.com/blogg
Postat av: Kenny

Attans! De är ju som sagt skitbra! Kan sitta hur länge som helst och bara gå igenom massvis med låtar med dem.

2009-02-02 @ 18:28:47
URL: http://kyd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0