Hjälp...?

Attans..Jag vill föra över bilder från min mobil till datorn..Men jag vet inte hur man gör..Haha..Oteknisk kan jag lova! Nån som vet..? Var ju Fredrik som fixade det sist..Han skulle förklara, sa typ "sätt i sladden i mobilen och andra änden i datorn. Tryck där och där och gör så, sen är det klart". Hmm..Jag fattar ändå inte..Vet inte ens vilken sladd som ska användas, hahahaha!! Kanske bäst att vänta tills Fredrik kommit hem igen..Så att jag inte lyckas göra nå dumt!

Kommentarer
Postat av: Jenny P

Jag har för mig att det var välling max 3 ggr per dag om det är välling med fullkorn i? Just för att barn inte behäver fullkorn egentligen och för att de inte ska hålla sig mätt alldeles för länge om de får för mycket och går då inte upp i vikt som de ska.



Iaf, jag hade också gett ersättning vissa mål eftersom hon inte äter något annat så blir det lite väl med bara välling hela dagarna.



Lilly får ingen ersättning alls nu utan äter gröt på morgonen, frukt eller lite välling till mellis och sedan lunch med mat.

Gröt till mellis och middag mat.

Välling till kvällen.



Inget med fullkorn i... Havrevälling får hon. hoppas du blev lite smartare. såg att du hade fått bra svar redan men ville svara ändå. ;P

Hoppas det är bra med er alla och att du kom fram till hur man gjorde med bilderna från mobilen. Ha ha.

2009-01-06 @ 19:40:09
URL: http://jennypro.blogg.se/
Postat av: madde

jadu det är lite svårt att förklara speciellt när du inte vet vilken sladd det är till. men jag tror att den ska se lika ut som laddaren bara det att andra änden ska det vara en liten "stump" på badara den stoppar man in i datorn i ett lika litet hål kanske i samma uttag som usb-minnet,prova? annars får du be han förklara igen :D vet inte hur det är på din mobil men på vissa så ska man sedan gå in på det programmet som man laddat upp som tillhör mobilen

2009-01-07 @ 12:49:12
URL: http://densvartasvalan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0