Here I am!

Oj, fy skäms på mig! Så lång tid det går mellan gångerna jag kluddar nåt här nu. Har inte tid och ork faktiskt. Blir nog bättre snart, när man kommit in lite mer i jobbrutinerna osv. Jag är inte alls van att kliva upp 06:00 för att göra mig redo för jobbet! Värre blir det när Fredriks semester är slut och han också ska göra sig klar och ungarna ska till dagis, då måste jag kliva upp strax efter 05:00! Ihh..
Men det går bra på jobbet iaf! Jag trivs jättebra med gänget där, vi har skitroligt tillsammans och jag har blivit väl mottagen av allihopa. Känns som jag varit där hur länge som helst! Tjänar bra gör vi med! 1 vecka kvar av denna månad och jag är redan uppe i en lön på 22 tusen. Inte illa! Då ska man tänka på att det är semestertider just nu också, och att det går lite sämre än vanligt nu. Jag är iaf nöjd! Ska bli skönt när den löningen dimper in på kontot!
Jobbar hela dagar, 08:00-16:00. Kommer hem, fixar mat, äter, plockar undan lite, leker med barnen och nattar dom. Sen slänger man sig i soffan själv en stund innan det är dags för sängen. Så ser dagarna ut. Hinns ju inte med så mycket mer än jobba på vardagarna, men vi försöker göra nåt kul på helgerna i stället. Åka lite båt och bada vid fint väder t.ex. Den här helgen har vi varit ut och plockat blåbär och jag och Fredrik har passat på att ha lite barnvakt så vi har gått på bio och varit ut och ätit. Supernajs! Nästa helg blir det Furuvik med pappa och brorsan och helgen där efter ska vi försöka oss på att åka till Stockholm och ta in på hotell och besöka Skansen och Gröna lund. Sen vill vi gärna hinna med Järvzoo eller Orsa björnpark också innan Fredriks semester är slut.
Jaa just ja på torsdag fyller Fredrik år också. 32 bast. Och om 1 månad fyller jag år, 25! Fatta, hela 25 år! Folk har börjat fråga efter fest, men ärligt talat, jag känner ingen lust alls. Får se hur det blir. Tatuering är helt givet för födelsedagspengarna iaf! ^^

Nej, nu ska jag slänga i en tvättmaskin så man har rena kläder till jobbet! Får väl se när jag återkommer nästa gång! Puss hej!

Fast anställd

Idag fick jag äran att skriva kontrakt, så nu är jag fast anställd och får arbeta med världens härligaste gäng på Gul! Så underbart! Och bra med pengar har man tjänat också! Så jäkla glad alltså! Ihhh! *hoppar & studsar*

Nu väntar jag på att Fredrik ska komma med telefonen så jag kan ringa Anna Olsson. Min telefon är pank och hemtelefon funkar inte, så vi får klara oss på Fredriks mobil..Jag ska iaf hem till Anna och grilla, bada badtunna och ha det härligt! Njuuuuta!

I'm so sorry

Oj oj oj vad denna blogg inte har varit prioriterad på sistone! Ber om ursäkt för det!

Går bra på jobbet, jag är en av 2 som fick fortsätta andra veckan. Hoppas även denna vecka går bra, då får jag skriva kontrakt sen! Trivs med alla som jobbar där, och lite roligt är det faktiskt att ringa runt till alla företag ^^

Annars händer mycket jobbigt just nu också. Men det är inget jag tänker ta upp här..Just nu iaf..

Får väl se när jag återkommer med ett litet inlägg nästa gång!

JAAAAA!!

Ja, ja jaaaaaaa!!! Jag har fått jobb!! Äntligen! Har första dagen på fredag! Är 5 provdagar först, för att se om jag tycker det verkar vara nåt för mig. Sen är det 5 provdagar till, för att se om dom är nöjd med mig. Hoppas ju naturligtvis att jag får stanna! Man får lön när man provjobbar, timlön och provision på 22% om man säljer något. Så får man fortsätta där sen så får man en grundlön på 12,500:- och så provison om man säljer nåt. Säljer man i snitt 2 om dagen så får man en lön på 33,500:-. Låter ju inte helt fel, eller hur!? Känns så bra, men man ska väl inte ropa hej redan. Men ändå! Weee..!


RSS 2.0