Allt skiter sig

Jag blir då galen..Först var det Försäkringskassan som krånglade, nu är det a-kassan!
Hade äntligen börjat se ljuset i mörkret, nu skulle a-kassepengarna komma. Ringde idag och frågade när dom skulle komma. Fick då veta att bara för att jag sökt till högskolan till hösten så hade jag inte rätt till att stämpla! Va fan! Tydligen så får man inte stämpla om man har för avsikt att studera. Frågade om det gällde även om jag hade för avsikt att studera om kanske 5 år. Jaa vi vet inte riktigt, men antagligen får du inte stämpla då heller blev svaret. Det är ju fan sjukt! Nu står jag helt utanför systemet, hur jag än gör blir jag utan pengar. Jävligt kul! Enda som kan rädda oss är om jag får ett jobb, typ imorgon. Jättelätt idag..Så arg och ledsen..Vi tittar på andra lägenheter nu, för vi kommer nog bli tvungna att flytta. Internet och hemtelefon är uppsagda, så jag kommer inte att vara särskilt anträffbar om ett tag. Har inte råd att tanka mobilen heller så jag kommer aldrig att kunna höra av mig till nån. Så ni vet..Jävla skit! Jag orkar verkligen inge mer nu. Det räcker! Hur mycket skit ska man behöva ta egentligen..Jag har sökt 5 jobb idag, har en hel lista med jobb att ringa om imorgon. Men antagligen blir det ju samma svar överallt. Allt känns så hopplöst..Vill bara försvinna..Tur man har barnen säger jag, det är dom som håller mig uppe just nu..Fan..

När solen är framme..

..är bloggen övergiven. Blir inte mycket tid vid datorn när det är så här fint väder!
Även fast mycket tid har spenderats inomhus då det varit allt för hett ute för att kunna ta ut Evelina..Hon tycker verkligen inte om värmen..Sover dåligt, äter dåligt..Vi har grymt varmt inne också, på nedervåningen har vi 28 grader. Uppe ännu varmare, säkert minst 30. Vi har flyttat in Evelina till vårat sovrum, för i hennes rum är det olidligt! Det är ganska litet och solen ligger och steker mot där hela dagen. Evelina har dessutom svalt sjövatten och haft rännskita i 1 vecka snart..Suck..

Vad har vi gjort de senaste dagarna då?
Vi har varit i Boulognerskogen och lekt, i måndags. Var himla mycket folk och väldigt varmt så det var mest jobbigt.
I tisdags åkte vi till stranden. Var med mamma på Sörtutt. Det var då Evelina svalde sjövatten..Båda ungarna älskade stranden iaf! Evelina satt vid strandkanten och lekte, helt inne i sin egna lilla värld.
Onsdagen gjorde vi inget speciellt..Vad jag kommer ihåg..? Vilket minne..
I torsdags var jag och brorsan på stranden hela dagen. Cyklade hemifrån vid 10:30 och kom hem vid 15:30. Var riktigt härligt och vi blir som 2 småbarn när vi badar tillsammans! Simmar tunnel mellan varandras ben, dyker från varandras axlar, jagar varann och stänker ner varann :-P När vi kom hem så duschade jag och gjorde mig klar, sen cyklade jag ner på stan och köpte en fin blombukett och sen hem till Dennis och grattade honom på 25-årsdagen! Fick jättegott fika! Kakmonster som man är så fyllde man hela fatet..En av varje sort måste man ha! Åkte hem vid 18:15 för att äta lite och natta barnen som hade varit i Årsunda med Fredrik hela dagen. Sen åkte jag tillbaka till Dennis och vi satt på hans balkong tillsammans med hans syster och hennes pojkvän och drack alkohol, lyssnade på musik och pratade. Hade jättetrevligt! Jag åkte hem strax efter 02:00.
I fredags hände inte så mycket. Fredrik var ut på kvällen.
I lördags så var Fredrik väldigt bakis och låg till sängs till klockan 15:00. Jag tog med mig Emilia till stranden när Evelina sov middag. Skönt att komma iväg lite själv med henne ibland, få lite egentid med stora tjejen min. På kvällen var jag ut med Linda och Linda. Första gången på krogen sedan maj 2005! Haha..Var jättetrevligt. Jag var nykter, klarade av att dansa ändå :-P Himla varmt där bara..Puh!
Idag blev det en sväng till stranden på eftermiddagen. Fredrik var till stranden med Emilia medans jag var hemma med Evelina när hon sov middag, sen blev vi hämtade när hon vaknat.

Det var väl allt tror jag!

Nu ska vi betala lite räkningar..Månadens höjdpunkt..Suck..

R.I.P King of Pop

Ingen har väl kunnat missa att en av tidernas största artist har avlidit. Michael Jackson avled igår, 50 år gammal, av hjärtstillestånd. Jag fick beskedet när jag satt hemma hos Dennis och firade hans 25-årsdag. Vi satt och drack, skrattade och sjöng och pratade om Michael Jackson och om hur bra jag tycker han är. Lyssnade lite på några av hans låtar och inte alls långt där efter fick jag ett sms av min bror där det stod att Michaet dött.
Michael har varit min idol sen jag var liten. Kommer inte ens ihåg när jag började lyssna på honom, tror jag gick i 4:an.
Han är en helt otrolig artist, hans sånger, hans danser, hans musikvideor. Han är stor, så otroligt stor! Kikade på en dokumentär om honom på SVT1 nu ikväll och slogs igen av hur fantastisk han är, så mycket han har tillfört musiken. Se bara på albumet Thriller!
Det känns så overkligt att han är död, även om jag faktiskt väntat på detta besked några år nu. Han har levt ett sånt otroligt hårt liv. Han har varit artist hela sitt liv, med början vid 5 års ålder. Hans pappa höll honom och hans bröder i ett järngrepp, där endast musiken tilläts. Lekar med andra barn var inte att tänka på. Och hur har han inte blivit behandlad utav media? Och så har vu ju naturligtvis dessa sexuella övergrepp mot barn. Personligen tror jag inte på dessa. Visst, ingen rök utan eld, men jag tror mer på att det är personer som vinklar händelser till sin egen fördel, för att kunna tjäna pengar på Michael.
Allt Michael någonsin har velat, är att vara normal. Men hur kan man vara normal, när man inte haft en normal uppväxt, när man inte vet hur man ska bete sig, när man inte vet annat än musiken?
Fredrik har blivit lite less på mig under dagen då jag pratat så mycket om detta som hänt. Till slut snäste jag åt honom, "men fattar du inte hur stort detta är? Hur stor HAN var?"
Hoppas att Michael nu är på en bättre plats, och alla tankar till hans anhöriga.


Midsommarafton

Så var det midsommarafton igen då. Jag sitter hemma själv med barnen, precis som tidigare år. Vi får jättegärna ha barnen med oss på festen, alltid samma gäng som träffas på midsommar. Men jag tycker inte att det passar med barn på fest. Dom ska inte umgås med fulla människor tycker jag. Fredrik håller inte med, han tycker jag är löjlig. Men då får han väl tycka det då. Det är lika mycket mina barn och jag åker gärna hem med dom.

Vi började dagen med sill-lunch hos Fredrik och Therese. Dom har nyss köpt hus i Örta. Gillade gården. Stor lekyta för barn. Gud så jag längtar efter hus! Men det är ju bara att inse att det krävs ett jobb för att det ska funka. Jag och Evelina promenerade till Örta så att hon skulle få sova lite, Fredrik och Emilia åkte bil.
Vid 15 åkte vi till Högbo och dansade runt midsommarstången. Eller Fredrik och Emilia dansade rättare sagt. Jag och Evelina ville inte trängas där i mitten. Men guuud jag hade nog gett vad som helst för att få se Fredrik dansa till "Jag är en liten mört"! Haha..Blev en glass och lite lek och matning av djur där också.
Sen åkte vi tillbaka till Fredrik och Therese och jag busade med barnen medans Fredrik hjälpte till att resa partytält. Sen vart det grillning och efter det åkte jag hem med barnen och nattade dom. Det är konstigt, för det går hur bra som helst för mig att natta barnen själv, det går mycket smidigare än om vi tar ett varsitt barn och nattar. Dom krånglar inte alls när jag är själv. Undra vad det beror på?
Jaa så nu sitter jag här själv, har mölat i mig ett paket rostbiff, en stor bit tårta och massa smågodis och cola! Ett under att jag aldrig går upp i vikt. Eller aldrig ska jag väl inte säga, på nån månad nu så har jag faktiskt gått upp 2½ kilo! Fast det syns inte, men ändå!

Förresten så är jag sjukt irriterad på att aldrig ha pengar nu. Jag har länge letat efter ett par skor med hög klack och öppen tå. Nu har jag hittat hela 3 par på rea, och för alla 3 blir den endast 400:-. Det är ju vad man får betala för 1 par skor i vanliga fall. Men självklart har jag ju inte råd att slänga nå pengar på skor nu. I-landsproblem, jag vet. Men va fan..

Glad midsommar på er!

Yabadabadoooo!

Yes! Äntligen har jag bokat tid för klippning! Efterlängtade skattepengar! Nu toklängtar jag, äntligen ska jag slippa denna fula frilla som jag skäms så för! Ihhh!!

Ojsan

Det var visst ett tag sedan jag skrev något här nu. Hmm..Beror ju knappast på det fina underbara sommarvädret..!
Nej, jag har faktiskt läst. Läst, läst och läst. Cina och Wilmer var här i måndags, och jag lånade de 4 Twilight-böckerna av henne. Igår läste jag ut den sista. Fredrik tycker jag är knäpp som kan läsa ut 4 böcker på ca 500 sidor var på 1 vecka. En bok tar ca 5-6 timmar. Men både jag och brorsan har läshuvud. Jag älskar att läsa! Böcker är oftast bättre än filmen också. Så även i detta fallet. Men tyvärr blev jag lite besviken på de andra 3 böckerna. Jag tyckte det märktes att det var ungdomsböcker och sista boken gick lite segt att läsa. Men dom var bra, men första var bäst!

Vad har annars hänt sen sist. Det kommer jag knappt ihåg själv..
Har iaf blivit nån tur till Valbo. Jag har shoppat lite för skattepengarna. Nödvändiga saker, enligt mig då. 2 bh:ar, 3 linnen på rea, trosor..Ja ni ser, nödvändiga saker. Fredrik hade väl helst sett att jag gick naken, men jag tycker inte riktigt att det passar ute bland folk..
I fredags var jag hem till Dennis på kvällen och kikade på skräckfilm. Vi hade lika roligt som vanligt! Längtar till nästa gång vi träffas! Vi såg 3 filmer och den sista vi såg var Blair Witch project. Den filmen tycker jag är riktigt bra, den känns ju så verklig pga sättet som dom filmat den på. Men jag vet inte så många andra som tycker den är bra. Förutom Dennis då! Min pappa somnade när han såg den, haha..
I fredags var vi även hem till moster och grattade min kusin som tog studenten. Bjöds på massa gott och jag svullade som tusan. Man får passa på! Kusin Madde var jättefin, man blir lite avis. Varför kunde inte jag ha fått lite av hennes utseende för..?

Annars så har jag himlans ont i lederna för tillfället och flera fingrar och vänstra handleden är inflammerade. Knän och fotleder värker som tusan också. Och inget smärtstillande hemma..! Suck..

Inget inplanerat i veckan heller. Dagistiderna ändras ju iaf från och med imorgon till sommartiderna, 08:15-11:15 alla dagar. Suck! Dryga tider, får se om ungarna får sommarlov lite tidigare kanske. Orka med dom där tiderna liksom!
Hoppas på att jag får bilen imorgon, då kanske det blir ett besök hos Jessica och barnen!

I want to, I really do!

Söndag idag och jag vill verkligen, då menar jag verkligen, åka in till IKEA. Jag vill köpa ett skrivbord, matta och stol åt Emilia, så att Evelina kan ha det lilla bordet och stolarna och lillmattan i sitt rum istället. Så vill jag köpa bokhylla och lampa till Evelinas rum. Måste verkligen få ordning på Evelinas rum nån gång. Än så länge har hon ju bara sin spjälsäng där, så står Fredriks stora databord och lite dataprylar kvar där inne också. Flickstackar'n lär ju ha någonstans att vara hon med! :-) Har så mycket planer! Och det bästa är, att fast vi inte har några pengar just nu, så har vi ju sparat alla barnens pengar dom fått i julklapp och present till just såna här saker! Så till just detta finns det faktiskt pengar! Vi har alltid önskat oss pengar åt barnen, så vi kan köpa möbler osv till dom istället för att släkten ska gå och bestämma åt oss. Vi vill gärna inreda själva.. ^^

Evelina sover, men jag hörde henne gny alldeles nyss så hon håller väl på att vakna. Fredrik är ute och åker moppe med Emilia. Dom skulle till Prix bland annat och köpa citroner, ikväll ska jag påbörja rabarbersaft! Den ska ju stå och dra sig i 4 dagar innan man kan göra klart den helt. Hemmagjord rabarbersaft är så himla gott och väldigt läskande!

Nu ska jag ta och ringa hem herr'n och dotter'n, sen kleta smink i fejset och åka och rösta och förhoppningsvis lämna barnen hos farmor och farfar sin, så vi kan åka till IKEA i lugn och ro! :-D

All alone

Lördagkväll..Vad gör jag? Sitter här framför datorn, precis som vanligt..Ensam. Barnen sover, jag och Fredrik skulle kolla på film. Kom ner efter att ha nattat Emilia och upptäcker att Fredrik också somnat. Fan så trist. Vad ska jag göra nu liksom? Önskar jag hade dvd-spelaren nere, så att jag hade kunnat kika lite på Buffy. Men den står ju i Emilias rum..Tror inte att jag lyckas rassla ner den utan att väcka henne. Tänk om brorsan hade tid att spela lite guitar hero då..

Fredrik kom hem vid 15 idag. Som vanligt, sent på eftermiddagen.
Jag tog en lång het dusch, rakade benen och sånt. Skönt att bli av med vinterpälsen, jag rakar oftast inte benen alls höst, vinter, vår. Orkar inte. Vem bryr sig hur jag ser ut om benen under vinterkläderna liksom? Men på sommaren känns det ju ändå bäst med släta, hårlösa, fina ben. Gärna väldigt solbrända också! Soloholic..
Vi skulle lyxa till det lite med att åka till Gävle och svulla på MAX till kvällsmat. Men det krånglade som vanligt en massa innan vi kom iväg..Emilia ramlade bland annat här utanför. Sprang runt och fjantade och snubblade såklart på sina egna fötter. Skrapade sönder byxorna och händerna fick några fina skrapsår. Känslig som hon är så var det ju nästan ambulans till akuten som gällde. Så det sket sig med MAX. Blev hamburgare på AGA-grillen istället. Blev en 200 gram:are. Jag fick i mig nästan hela, lämnade 2 tuggor. Inte så illa, med tanke på hur jag ser ut i kroppen så kan man ju undra vart fan den burgaren tog vägen!

Nej, kanske man ska fortsätta surfa runt på inredningssidor, planera och drömma lite! Fredrik gillar mina skisser hittills och jag har fått klartecken! Woho!

På vift

Här sitter jag och smaskar godis, mitt på dan! Evelina sover, Emilia är i lekparken utanför. Då passar man på!
Herr Larsson är fortfarande ute på vift, han har alltså inte kommit hem från festen igår än. Han sa att han skulle sova borta inatt iaf, men han skulle inte komma hem på eftermiddagen som han brukar. Hm, är det inte eftermiddag nu..?

Jag skulle väldigt gärna vilja hoppa in i duschen och göra mig klar, men jag vågar inte lämna Emilia själv ute utan uppsikt, så det får vänta.
Idag kanske jag ska följa med lillebror Embretsen hem till storebror Embretsen och kolla på gamla festkort från Bj, då man var fjortis! Så roligt och skrämmande på samma gång. Vill jag ens se korten? Som man såg ut på den tiden. Haha! För er som inte vet, så klassades jag tydligen som svartrockare då! Har nog bara 1, möjligtvis 2 kort själv från den tiden. Och ni skulle bara veta hur många som faktiskt vill att jag ska gå tillbaka till den stilen! Nån Halloween, kanske... ^^

Krama kudden

Klockan har verkligen rusat iväg. Måste slänga mig i säng, men först kludda några rader tänkte jag.

Fredrik hade möjlighet att åka hem lite tidigare från jobbet idag, då han hade tagit kort lunch. Vi bestämde oss för att grilla, det blåsiga och kalla vädret till trots. Bjöd över mamma och brorsan. Jag fixade hemgjorda klyftpotatisar, så mycket godare än färdiga som man köper. Flintastek, majskolv och vitlöksbröd till det, kan inte bli bättre. Jag åt som vanligt mest av alla. Tycker ju att det borde synas på kroppen min nån gång, men nej då. "Var glad för att du är smal", tänker säkert många. Men det är lika jobbigt att vara underviktig som överviktig..Hur många år har jag inte fått frågan om jag har anorexia t.ex?

Det gick fint att natta barnen idag, inget krångel från Evelina. Kikade i munnen på henne idag, och såg 2 tänder på väg upp. En vampyrtand och en kindtand. Där har vi nog anledningen till hennes griniga beteende, halvtaskiga sömn och febern som kommer titt som tätt. Emilia var likadan när hon fick tänder, hon vart dessutom grymt dålig i magen.
Fredrik drog in till Gävle när barnen somnat, skulle ta nån öl med några kompisar. Han stannar där tills imorgon, när han är nykter igen och kan köra hem.
Brorsan kom över till mig och kollade på skräckfilm och käkade godis. Filmen var en besvikelse dock. Vi såg nya Friday the 13th. Väldigt seg film, rekommenderar den inte. Men gillar man tuttar ska man se den, var nog mer såna än blod, haha..

Nej, nu blir det upp till sängen och krama kudden. Lördag imorgon, undra vad dagen har att erbjuda..!

Angelica 85 år

Precis så känner jag mig nu. Gammal och skröplig. Ont överallt och mina smärtstillande är slut! Ve och fasa..Måste kontakta moster så jag får en tid på reumatologen igen, nya kortisonsprutor, möjligtvis röntgen och nytt recept på smärtstillande. Får se vilken tid Fredrik slutar jobbet idag, om han hinner hem så jag kan ta bilen till apoteket och hämta ut den andra nya medicinen som ligger där och väntar.

Fredag idag ja. Tiden går sakta, sakta. Hittills har vi inte gjort mycket. Plockat undan lite, som ungarna varit snabba med att plocka fram igen. Handlat. Lagat mat. Lagt Evelina för att sova middag.Ja det är väl allt.
Emilia är ute i lekparken utanför och leker medans jag sitter här i köksfönstret och håller koll på henne. Kallt ute idag, blåste nästan bort när man gick till affären. Vad hände med sommarvärmen..?

Blev klar med alla mina ritningar över lägenheten igår. Är nöjd, än så länge. Kommer väl säkert att ändra lite fram och tillbaka innan allt är klart ändå. Nu är ju det värsta att jag inte kan göra alla ändringar nu på en gång..Jag vill ju ha det klart nu, helst igår. Den som väntar på nåt gott..Väntar alltid för länge! Faktiskt..

Gissa vad jag är sugen på nu? Ostmacka doppad i varm choklad..

Planera, planera..

Hihi, gud så roligt det här var..! Sitter och gör massa ritningar över hela lägenheten och hur jag vill att det ska se ut i alla rum. I detalj! Jättekul! Har man lite mål att sträva efter, nåt att se fram emot. Blir bra det här!

Fredrik somnade på soffan, vi som skulle kolla på film. Men jag tror stackarn behöver sova faktiskt..Han verkar lite trött och sliten nu för tiden. Vem är inte det egentligen..?

Imorgon är det visst fredag. Vart tog denna vecka vägen om jag får fråga? Hoppas på fint väder, så vi kan vara ute och leka. Barnen blir så rastlösa inne. Jag med för den delen..Iofs så får jag städrus vid såna tillfällen, men barnen gillar inte det heller. Haha..

Nu, fortsätta med mina ritningar..! ^^

Extreme home-makeover

Oj så mycket idéer jag har nu till hemmet, hur jag vill göra om osv!
Vet i stort sett precis hur jag vill ha med färger på väggarna i alla rum. Har även lite väggord och sånt planerat. Blir nog bra det här, när det är klart. Får ju ta lite i taget, har ju inte hur mycket pengar som helst liksom.
Läste Lindas blogg om de fina bokstäverna hon beställt åt Alicia, så nu vill ju jag också ha såna i tjejernas rum! Beställde hem kataloger från Panduro, så kan man sitta och bläddra och drömma om kvällarna.
Har även lite planer för möblerna. Vi har ju i stort sett bara furumöbler i vardagsrummet. Det var ju så "inne" när vi köpte dessa. Nu är jag så less på dom. Ett plus är ju att dom är lätta att måla/lacka om! Så jag ska göra som mamma tror jag, lacka dem väldigt mörka och sen måla svarta detaljer. Jättesnyggt, iaf på mammas möbler!
Men samtidigt tycker jag ju att det är grymt snyggt med vita möbler..Men jag tror att det skulle bli lite väl ljust här hemma då, kanske..Med vita väggar också..Eller kanske inte..Men jag gillar det här med vita väggar och svarta/mörka möbler och detaljer. Svårt..Men det är ju inte bara jag som ska bestämma, Fredrik lär väl kanske ha nåt att säga till om han med ^^
Det första jag ska börja med är iaf Emilias rum. Färgen dit har vi ju redan hemma. Får se om jag kanske tar tag i det nästa vecka medans barnen är på dagis. Hon kommer att få svagt rosa/lila väggar. Gillar ljust jag, det ska se stort och luftigt ut hemma! Men i barnens rum vill jag iaf ha lite färg, men inte värsta skrällrosa typ. Så denna blir nog bra. Vet inte riktigt vad jag ska ha i Evelinas rum..Vill ju ha en lite "tjejig" färg, men inte samma som Emilia..Just nu har båda tjejerna blåa väggar..Haha. Kanske väldigt ljust gul...? Fast jag är inte så förtjust i gul..Haha..Tur mamma jobbar i en färgbutik, så kan man gå dit och få tips, idéer och massa inspiration!

Regnet det bara öser ner..

Usch vilket trist väder. Så drygt när man inte kan vara ute. Barnen blir rastlösa och jag får spjunk. Fast nu är ju barnen på dagis iaf, och får leka av sig lite där. Tydligen är det väl meningen att en annan ska typ städa eller nåt när det är sånt här väder. Men mina leder mår inte så bra just nu, så det känns inte så lockande. Antagligen kommer jag nog plocka litegrann iaf senare, men till att börja med blir det nog till att ta smärtstillande, lyssna lite på musik och sen ta ett varmt bad och läsa lite. Varmt bad är bra för lederna.

Imorse kom Sandvikenhus hit och lagade vårat kylskåp. Så bra, det har bara varit trasigt sen före jul..! Tänk att man ska behöva ringa och tjata om allt..Kylskåpet har för sjutton inte gått att stänga ordentligt. Står man här och betalar svindyr hyra för att få bra service så fort det behövs. Men det funkar ju inte riktigt så, när det väl gäller.

Jag och Fredrik har ju kikat lite på hus, men det är väl bara att glömma i stort sett tills dess att jag har fått jobb. Men ska vi bo kvar här nåt år till, då vill jag faktiskt ha den där rusten nu som vi skulle få gratis, som vi fortfarande inte hört nåt om, och resten som inte är gratis, det vill jag ta tag i själv. Typ NU! Synd det ska kosta så mycket bara..Iofs så kostar väl kanske inte en burk färg så överdrivet mycket, men det finns så mycket annat som går före just nu..

Nej, smärtstillande, musik och bad var det ja!

Nya inflammationer

Haha, mer negativt! Har haft väldigt ont i lederna idag, och nu på kvällen så märker jag av att jag har inflammation i 2 fingrar igen, vänstra handleden är antagligen också på väg att bli inflammerad så där sitter ett handledsstöd nu och högra fotleden är troligtvis också inflammerad. Har så grymt ont där nu! Ryggen ska vi inte prata om. Antagligen kommer det bli röntgen av den nu. Läkaren sa det sist att om inte sprutorna hjälper där så blir det nog röntgen för att se att allt ser ut som det ska. Wonderful..Aja, ska iaf få hämta ut en medicin nu som antagligen kommer att hålla inflammationerna borta väldigt bra. Nackdelen är att man måste gå och lämna massa prover var 14:e dag för att en biverkning av den där medicinen var typ att den kunde göra nåt med öhh..Ja nåt viktigt organ, haha..Äh, blir nog bra tillslut! Har ju rätt hjälp nu iaf, till skillnad från HC:s ta-en-alvedon-hjälp.

Nu ska jag och herr Larsson ta och kika på en film och äta godis! Sen blir det sängen!

Tittar in..

Lär ju kika in en sväng och kludda en rad. Jag lever. Less på mycket just nu bara. Vet att många tycker att jag är så negativ och att jag borde försöka tänka lite mer positivt. Men många saker finns det faktiskt inget positivt med! Tänker inte dra nåt här, låter det vara osagt.

Vi har iaf haft några trevliga dagar här hemma. Bland annat en heldag i Furuvik. Underbart väder och alla i familjen var på sitt bästa humör och vi hade jätteroligt! Härligt härligt!
Jag och herr'n i huset har haft mysiga filmkvällar. Sånt är alltid mysigt!
Det enda jag har saknat är som vanligt kontakt med vänner. Förstår inte varför det alltid blir så?
Vill inte alltid vara den som hör av sig heller,  då känns det som att det bara är jag som vill ha kontakt. Efter några försök att få till nån träff ger jag upp, och då blir jag ensam. Så är det alltid. Kanske är nåt fel på mig, vad vet jag. Eller så kanske jag skrämmer iväg alla för att jag är så negativ jämt :-O
Fick iaf en gulligt sms av Linda här om dagen. Så kul med lite omtanke!
Linda, jag har inga pengar på mobilen så jag kunde inte svara, men jag vart glad över att du tänkte på mig ^^ Vi får se till att träffas nån dag och snacka lite skit!

Hum, nu kanske inte det här var världens roligaste att läsa, men jag visade att jag lever iaf!


RSS 2.0