Barnkalas hos Nea

Så var vi hemma från barnkalaset då! Emilia har nog haft roligt, fast hon är så blyg när det är mycket folk hon inte känner igen. Höll sig vid mig hela tiden. Började med fika, jättegod tårta som Neas pappa hade gjort. Sen skulle dom leka Hela havet stormar. Emilia var den första som åkte ut och vart såklart jätteledsen. Svårt att förklara för en 3-åring att det är en lek som går till på det viset. Slutade med att 4 barn grinade för att dom hade åkt ut, haha! Så kan det gå ^^ Då fick dom fiska lite i fiskedammen istället och då var det då inga sura miner! Godispåse funkar ju alltid! Emilia äter ju fortfarande inte godis, men vi har sagt att när det är kalas, julafton, Halloween, påsk osv då får hon äta. Men vi tänker hålla lördagsgodiset borta så länge det går. Elakt tycker vissa, men varför pula i dom godis när dom knappt vet vad det är? Efter fiskedammen så var det dans till bland annat Mora träsk. Det tyckte Emilia var roligast sa hon, haha...Hon och hennes Mora träsk..
Jaa och nu är vi då som sagt hemma igen! Tack Nea för ett roligt kalas!

Jeez jag vart så trött..Hur skönt hade det inte varit att slänga sig ner på soffan och blunda lite nu då? Men det får vänta tills kvällen, för oavsett vad min pappa säger så går det inte att ligga på soffan och sova med 2 småbarn hemma.
Vid 17:30 ska vi hem till mamma och äta. Hon ville bjuda på lax, och det tackar man ju inte nej till! Mums!

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack själv för ett roligt kalas! :) och tack för att ni kom :)



Ja det där med hela havet stormar var ingen höjdare hahah men svårt att hitta på lekar när barnen är så små trodde att det skulle funka för det är en lätt lek att leka men nu vet vi iaf att vi kanske ska skippa den leken nästa gång :P



Och en sak till !

Det där med godis att ni inte ger henne godis vill jag ge er en JÄVLA klapp på axenln :)

det är SUUUPER bra! att ni inte gör det

barn behöver inte godis igentligen det är bara en sak som någon har kommit på och så ska det vara bara !

BRA där :)

2009-03-01 @ 17:38:25
URL: http://lindajoohansson.bloggagratis.se
Postat av: Ida

Mysigt med kalas, och fiskdamm, det var ju höjdpunkten när man var liten!

Lax är supergott, får man komma? ;)

2009-03-01 @ 18:07:04
URL: http://idasvedlundstahl.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag tycker också det är onödigt att proppa i småbarn godis.. Jag & Linnéas pappa är överrens om att vi ska vänta med sånt så länge det går, hennes lördagsgodis nu är en tablettask med russin. Då är det fest enligt henne. :)

2009-03-01 @ 18:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0