Bloggtips

Tänkte lista några läsvärda bloggar! Börjar med 5-i-topp bland folk som jag inte känner men som skriver så bra så vissa har jag följt i flera år så det nu känns som jag känner personerna i fråga! Ingen speciell ordning dock!

http://ladydahmer.blogg.se

Riktigt rolig blogg som jag nyss upptäckt! Älskar inlägget "Eau de fitta". Haha!

http://kalsongmorsan.blogg.se
En galen tjej som är ung mamma till 3 pojkar. Följt hennes blogg sen lunar-tiden!

http://missmaddis.com
Denna tjej älskar jag! Ensamstående mamma till 2 pojkar, piercare och har efter en magsäcksoperation gått ner över 70 kilo! Bloggar om att vara maskrosbarn och är grymt ärlig i sin blogg. Skriver många ggr det som en annan inte skulle våga. Även denna tjej hittade jag på lunar för några år sedan!

http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman
Sköter vimlet för Se&Hör om jag inte minns helt fel nu. Bloggar om sitt liv som vimmelmamma och cancerpatient.

http://mansondust.wordpress.com

Mamma till 2 flickor och 1 pojk, även änglamamma till 2 små. Även denna tjej fastnade jag för på lunar-tiden, då hon sköter en grupp på lunar som heter UngMamma.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.1596381
Hella, mamma till 1 pojk och 1 flicka. Förlorade även en dotter i 9:e månaden. Som så många andra, hittade henne på lunar!

http://minamonster.blogg.se
Sophia, grymt rolig tjej som skriver om sitt liv som mamma till 1 dotter och 1 son. Här är det aldrig nåt lall om att allt är så jävla underbart jämt, utan hon skriver preciiis som det är! Hatar bloggar där folk dag ut och dag in skriver om att deras liv är som en dans på rosor 24/7. Uäk! Sophia är ärlig, diggar henne!

http://mammabeckas.blogg.se
Nån som missat den 17-åriga 3-barnsmamman? Följde hennes blogg redan innan hon hamnade i tidningarna. Glad och positiv tjej som skriver riktigt bra!

Blev visst 8 stycken, hihi. Kunde inte välja endast 5! Sen gillar jag ju Blondinbella också, men henne hittar ju alla till så. Följer många fler, men just dessa är lite speciella.
Sen följer jag ju många bloggar som skrivs av vänner och bekanta med. Som sagt, jag läser ju runt 30 bloggar. Men vi börjar så här! Lämna gärna fler av era bästa bloggtips!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0