Huset som Gud glömde

Vi var ju på husvisning idag som sagt. Hahah! Vilket hus säger jag bara..Såg så bra ut på bilderna, vinklat såklart så att det dåliga inte syntes. Inget nämt i beskrivningen heller. Men taket lära iaf bytas ut, för det läckte in så ett rum var vattenskadat. Källaren stank mögel och nåt djur hade krypit in i väggen och dött så det luktade apa. Alla golv lära bytas ut och många tapeter. Jaa jag säger då det..Hahaha..Tänk så lurad man kan bli! Och mäklaren babblade på om vilka möjligheter det fanns med det där huset..Jovisst! Orka..

Äntligen är all tvätt körd också! Sprungit i tvättstugan hela kvällen. Emilia hjälpte mig. Skönt att ha det gjort! Tror nog att jag ska börja tvätta i tvättstugan 1 gång i veckan. Mycket skönare faktiskt än att småtvätta hemma. Vi smutsar ner grymt mycket här hemma! Evelina är specialist på att skita ner sina kläder. Minst 1 gång om dagen så har hon bajsat igenom, eller kissat igenom. Förstår inte hur hon lyckas..En riktig pissruska är hon ^^

Sitter och pratar med Dennis på msn nu. Vi ska ha skräckfilmskväll på söndag igen och dippa massa grönsaker! Gud så gott! Nu längtar jag!
Känns som vi har mycket planerat i helgen nu. Imorgon är det fredag, då har jag tv-spelskväll med brorsan. På lördag ska vi nog hitta på nåt med Pia med familj och på kvällen kanske Fredrik drar ut på krogen. På söndag är det gympa och så ska vi fixa bilen och sen på kvällen hem till Dennis! Full fart! Kul :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0