I hate mondays..

Suck, jag hatar måndagar..Det är en väldigt jobbig dag. En hel vecka till helg och inget dagis så det är full fart heeeela dagen. Visst kan det vara roligt när båda barnen är hemma, men just måndagar då brukar Emilia vara på dåligt humör. Undra varför? Hittills har hon dock varit rätt så snäll, tack och lov. Jag har huvudvärk så jag hade inte orkat med massa skrikande just nu. Trotsåldern är inte rolig..
Evelina springer omkring och luktar bajs, igen..Bytte en bajsblöja för ca 10 minuter sedan. Roligt värre! Kan man få Emilia till att byta bajsblöja tro, haha! Hon har blivit så duktig på att gå nu, går hela tiden förutom när hon har riktigt jättebråttom då går det fortare att krypa :-) Duktiga tjejer jag har, båda två började gå vid 10 månaders ålder!

Nu ska jag byta bajsblöja igen, sen klicka runt bland alla miljoner bloggar jag läser och kolla om det skrivits nåt nytt! Älskar bloggar! Har ni nån särskild blogg som ni tycker är superbra så tipsa mig gärna! Själv läser jag väl omkring 30 stycken just nu! ^^ Om ni vill kan jag väl skriva ner några extra läsvärda, så ni också får nåt skoj att läsa! :-)

Kommentarer
Postat av: Sofia

http://www.alltforforaldrar.se/vimmelmamman/ och sen tycker jag om Pernillas också, haha! http://www.mama.nu/blogg/pernillas-blogg/

2009-03-02 @ 10:28:42
URL: http://sofiaerixon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0