Press pause

Har ingen lust och ork att blogga just nu. För mycket negativt som händer, så jag väljer att lägga min energi på annat. Återkommer när lusten att skriva gör det.

Blöööh..!

Usch, vilka dryga dagar det har varit..!
Först av allt, försäkringskassan är ena jävla idioter! Som ni säkert vet sedan tidigare om ni läst min blogg ett tag, så väntar jag på pengar därifrån för min sjukskrivning. Läkaren fick veta för över 1 månad sedan att FK ville ha in kompletteringar innan dom betalade ut något. Hon skulle skicka dom på en gång sa hon, vilket hon sen inte gjorde. Jag har ringt till HC och bett dom lämna meddelande åt henne eftersom hon själv varit på semester! Jag har säkert ringt 7 ggr under den här månaden. Har varje gång därefter ringt till FK och sagt att läkaren inte går att få tag på men att hon lovat skicka kompletteringarna. FK lovade då att förlänga handläggningstiden tills dess att dessa kom in. I tisdags fick jag kompletteringarna, då hade läkarjäveln kommit hem från semestern. Ingen ursäkt för att hon inte skickat dom när hon egentligen skulle..Jag sa som det var att FK var väldigt irriterade på att det tagit sån lång tid. Jaha fick jag till svar.
Iaf, åkte ner till FK och skulle lämna in kompletteringarna. Fick världens chock när jag fick reda på att dom redan stängt ner ärendet då kompletteringar aldrig inkom! Fast det till och med står i deras papper som dom har där, att dom lovat att vänta på dem! Tanten jag pratade med tyckte det var väldigt konstigt att dom gjort så. Jag bröt ihop och började gråta, när ska allt sluta skita sig!? Vi behöver pengarna för att kunna betala räkningar och köpa mat! Hon kunde iaf inget göra, mer än att hjälpa mig att skriva en överklagan. Väntetiden på att detta ska behandlas klart är 12 veckor..12 VECKOR!!! Fy fan säger jag bara. Så vi får alltså vänta mer än 12 veckor innan vi ens kommer att få några pengar, bara för att dom inte höll sitt löfte. Tack för det!! Frågade lite irriterat hur i hela friden vi skulle klara oss fram tills dess. Till svar fick jag
- Ja i värsta fall får ni väl separera och ta varsitt boende och få hjälp av soc på varsitt håll...
VA!?! Skämtar ni med mig eller?! FK sitter alltså och uppmanar en till att splittra sin familj, bara för att dom gjort ett misstag! Helt jävla sanslöst! Vet fan inte vart vi ska ta vägen nu alltså..

För det andra så har Fredrik "haft mens" i två dagar nu och bara kläcker ur sig massa konstiga saker. Orka med sånt!? Nej verkligen inte..Usch..

Imorgon ska jag nog hem till min Dennis iaf, kolla på skräckfilm och spy galla över allt skit. Behöver komma ut och skratta lite nu och Dennis får mig alltid att skratta, för vi är lika korkade! :-P Förresten, alla borde ha en homosexuell vän! Så det så..

Powerwalk

Åh, vilken härlig promenad! Åkte hem till Jenny strax före 9, sen traskade vi på. Gick genom Hedgrind, ut till Gunnars udde, tillbaka en annan väg genom Hedgrind, förbi Göranssonska arenan och genom villaområdet som ligger där och genom Bruket. 1½ timme tog det och det var så härligt! Snabb takt och massa snack, kan inte bli bättre! Mysigt ute vid Gunnars udde också.
Men vad tror ni jag gjorde när jag kom hem då? Jo jag smällde i mig en halv påse chips och en Magnum. Haha! Vart ju hungrig av promenaden ju..Hihi..Kanske skulle ätit den där bananen som ligger bredvid mig istället. Men va fan, jag går ju inte för att jag vill gå ner i vikt, jag går för att det är skönt och jag vill ha muskler. Då spelar det väl ingen roll om jag klämmer i mig massa onyttigt, vill jag gärna tro iaf!
Kvällspromenader är underbart!

Nu ska jag tvätta av mig sminket, sen hänga upp lite tvätt som inte blivit hängd än. Tråkigaste sysslan ever, därför skjuter jag på det ^^

Bussresa from hell

Puh, den där bussresan till Gävle, den var inte rolig..Först tog det hundra år att ta oss ner till resecentrum..Svettig och ont i ryggen. Sen skrek Evelina heeela vägen in till Gävle, alldeles svettig blev hon för att hon skrek så jävligt. De andra passagerarna glodde och verkade allmänt irriterade. Jag kunde dock inget göra, jag tröstade och lirkade, försökte underhålla henne. Men inget dög.
Vi hoppade av vid första bästa hållplats..Fy fan..Aldrig buss igen, haha..
Sen skulle vi leka i den där lilla lekplatsen som finns på torget där, men när vi kom dit så hade dom grävt upp hela torget, fanns inte ens en bänk att sitta på. Jippie..Köpte glass på Donken så ungarna skulle vara tysta iaf, haha!
Fredrik ringde ganska snabbt iaf så vi gick upp till hans kontor och packade ihop hans saker, sen åkte vi till City gross och Jula. Hittade några bra grejer på CG, men inget alls på Jula.
Bananer för 5:- kilot, det är billigt det! Vi köpte 3,5 kilo, så nu blir det till att baka bullar med kanel och banan, och banankladdkaka! Mums!

Nu ska jag ta cykeln hem till Jenny så ska vi ut och powerwalka tillsammans! Hörs!

Mamma, den åker!

Gäsp som fan..Trött men jag vägrar lägga mig..Orkar inte än, haha..Dum man är. Har ju fått en liten power nap iaf..Satt och kikade på CSI och i sista pausen skulle jag bara vila ögonen. Somnade så klart och vaknade när det var slut, så jag missade hela slutet. Skit också..Så kan det gå.

Hände inte allt för mycket efter att Evelina vaknade. Vi käkade mellis och sen gick vi till affären och handlade lite. Fick tag på en sån där bodylotion med brun-utan-sol i på ÖoB för endast 5:-. Som hittat. Återstår ju att se om det funkar.
På vägen hem hittade Emilia en liten snigel. Den skulle hon ta med hem, och ha som husdjur. Tänkte på Alicia, Malins dotter, som hade värsta stora snigeln hemma på deras balkong som husdjur. Haha..Den här var iaf liten, men Emilia var rädd för den ändå. "Mamma du ska bära hem den". No way att jag går och bär på en slibbig snigel. Hon tog den i handen tillslut iaf, men fick panik när den började röra på sig. "Mammaaaaaaa, den ååååkeeeer!!!". Jag började asgarva, kunde inte hålla mig! Hon kom fram till att det var bäst om snigeln fick bo kvar i skogen ändå. Haha..
Väl hemma så försökte jag underhålla ungarna tills Fredrik kom hem, vilket var lättare sagt än gjort. Grin-Ollar var dom, båda två. Pratade lite med Pia i telefonen. Hon lagade mat samtidigt så hon nästan fick nackspärr tillslut av att haka fast telefonen mot axeln. Det klarar inte jag av, har aldrig gjort. Telefonen bara glider ner. Intresse-Smurfen antecknar va?
Mamma kom förbi en sväng på kvällen med en hel påse kläder som vi fått efter min morbrors flickväns systers barn. Haha..Jättefina kläder, vilken tur vi har!

Nej, undra om man ska ta och springa ett snabbt varv runt kvarteret innan man lägger sig. Vänta på att smärtstillande ska börja verka, då är det faktiskt skönt att röra lite på sig. Måste fan börja träna, så att inte musklerna förtvinar helt. Finns ju faktiskt träningsalternativ för reumatiker också.
Imorgon väntar tvättstugan, sjukhuset och försäkringskassan..En underbart bra dag alltså..Or not.

The open förskola

Vi vaknade 08:00 imorse. Ganska bra tid att vakna på det, inte för tidigt och inte för sent. Helt lagom helt enkelt! Gick ner och åt frukost och sen fick flickorna leka medans jag gjorde mig ordning. Sen traskade vi till öppna förskolan här i Vallhov. Var några stycken där idag, så det var roligt. Fikade och lekte för fulla muggar. Men Evelina blev ledsen först när vi kom dit, trodde väl att jag skulle lämna henne där, precis som på dagis. Sötgrodan. När hon insåg att jag skulle stanna så blev det full fart på henne. Nästa måndag är sista gången som öppna har öppet här i Vallhov. Vet inte om det bara blir sommaruppehåll eller för alltid. Tråkigt iaf, nu när inskolning och allt är över och vi har tid att gå, då stänger dom. Aja..Vi blev medbjudna till Furuvik den 1:a juni iaf. 200:- för en hel familj, då är det inträde och åkband som ingår. Bra pris tycker jag! Ska bli kul!

Vi åt fiskbullar när vi kom hem. Det gillar vi mycket alla i familjen, utom Fredrik. Honom tvingar vi att äta ändå, hähä. Evelina ligger och sover middag nu och Emilia är lite trötter hon med märker jag. Mycket gnäll varvat med död sill i soffan. Är väl bara att blunda lite om man är trött, men barn verkar inte förstå sånt. Man är ju värsta elaka mamman om man ens nämner ordet sova!
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på när Evelina vaknar..Beror väl på vädret. Såg ut att kunna bli regn. Kanske vi tar oss en liten promenad till ÖoB och köper lite småskit. Billig glass där såg jag i deras annonsblad! Sen vill jag till Rusta med, köpa ännu mer småkraffs. Vill ha Doves summer glow, den kostade bara 19:- där. Aja, vi får se vad som händer och fötter!

Hemskt..

Usch, läste en hemsk dikt på nätet..Får en att må illa..Hur fan kan sånt här få hända?! Ja visst dikten är påhittad, men sånt här händer ju hela tiden ändå. Fy fan..!

My name is Sarah
I am but three,
my eyes are swollen
I cannot see.

I must be stupid,
I must be bad,
what else could have made
my daddy so mad?

I wish I were better,
I wish I weren't ugly,
then maybe my Mommy
would still want to hug me.

I can't speak at all,
I can't do a wrong
or else I'm locked up
all the day long.

When I awake I'm all alone
the house is dark
my folks aren't home.

When my Mommy does come
I'll try and be nice,
so maybe I'll get just
one whipping tonight.

Don't make a sound!
I just heard a car
my daddy is back
from Charlie's Bar.

I hear him curse
my name he calls
I press myself
against the wall.

I try and hide
from his evil eyes
I'm so afraid now
I'm starting to cry.

He finds me weeping
he shouts ugly words,
he says its my fault
that he suffers at work.

He slaps me and hits me
and yells at me more,
I finally get free
and I run for the door.

He's already locked it
and I start to bawl,
he takes me and throws me
against the hard wall.

I fall to the floor
with my bones nearly broken,
and my daddy continues
with more bad words spoken.

'I'm sorry!' I scream
but its now much too late
his face has been twisted
into unimaginable hate.

The hurt and the pain
again and again
oh please God, have mercy!
oh please let it end!

And he finally stops
and heads for the door,
while I lay there motionless
sprawled on the floor.

My name is Sarah
and I am but three,
tonight my daddy
murdered me.

Härlig dag med brudar

Vaknade imorse av att Fredrik saknades. Hum?! Vart har min karl tagit vägen? Går ner med ungarna och upptäcker karl'n på soffan. Där hade han hamnat efter att ha kommit hem 05:00 imorse. Bravo..! Vi åkte hem tidigt från festen igår, vakna barn osv, men Fredrik drog vidare medans jag tog Evelina. Han skulle komma hem tidigt, men det måste han ha glömt bort nån gång under kvällen.
Vid 15:00 skulle jag hem till Malin på klädparty, men det blev tyvärr inställt för det var så många som inte kom och hon som skulle hålla i partyt var förkyld så då var det lika bra att ställa in. Men vi 4 som ändå ville vi träffades ändå och fikade och tjattrade. Jättetrevligt hade vi det!
Fredrik tog barnen med till Årsunda medans. Dom hade haft det jättebra där med mycket bus, fika och mat. Dom kom hem lagom till läggdags. Evelina ville inte sova, så det tog tid där. Men nu sover båda gott och jag ska ta smärtstillande, för som vanligt när Evelina vägrar sova så jag får bubba henne i evigheter då ramlar min kropp ihop..Sen åker godispåsen fram! Tröstäta över min värk..Eller nåt..

Imorgon är det måndag igen. Tur det är kortvecka! Undra vad vi ska hitta på imorgon? Kanske kika ner på öppna här i Vallhov. Vore ju trevligt! Är det fint väder är vi nog ute hela eftermiddagen iaf! Finns många lekparker som väntar på att upptäckas! :-)

King of Pop har hudcancer

Satt nyss och klickade mig fram på aftonbladet.se. Ser att Michael Jackson påstås ha hudcancer. Jag vet inte riktigt om man ska kunna tro på dessa kändisnyheter eller inte, mycket stämmer ju inte för fem öre. Bryr mig inte så mycket heller iofs, men just MJ som varit en idol många år för mig, där reagerar jag iaf. Hade gärna haft en biljett till hans "This is it tour", men det kan man ju bara fetglömma. Gillar honom som artist, han vet verkligen hur man underhåller. Måste ju vara en helt otrolig upplevelse att få se honom live. Fast idag kanske han inte har samma glöd och energi som han hade för några år sedan..Han har åldrats snabbt, den karl'n.

Vi har inte gjort så mycket här hemma än så länge. Vaknade sent. Har hunnit städa litegrann iaf, måste ju vara fint här ikväll om vi ska ha barnvakt här hemma.
Fredrik somnade på golvet i en sån där sittsäck när jag var upp och la Evelina för att sova middag. Jag ska väl slappa liiiite till innan jag tar tag i städningen igen.
Måste göra mig ordning sen också, duscha, sminka och leta reda på nå schyssta kläder att ha på sig. Har ju nästan bara vardagskläder. Fick ju lite fina toppar och klänningar av Linda, men det är sån där tubtop-modell och jag äger ingen bra bh för såna plagg. Suck..När pengarna rullar in då är det bland det första jag ska köpa.

I have the pussy so I make the rules

Solen har varit framme och visat sig idag. Härligt! Jag passade på att sitta och sola mig utanför medans Evelina sov och Emilia lekte i lekparken. Blåste ju lite väl mycket, men man var ganska skyddad på gården. Fick lite färg! Känns skönt att vara lite brun. Hatar att vara kritvit, känner mig så trist då. Hade ju färg sen innan också, men nu ännu mer! Woho! Enda minus är ju att jag bara har haft tillfälle att sola framsidan av kroppen än så länge, så ryggen är ju lika blek fortfarande, haha!

När Evelina hade sovit efter lunchen så gick vi ut på en promenad. Emilia cyklade, hennes nya favvosyssla. Tillslut hamnade vi på Fäbogårdens dagis där vi stannade och lekte ett bra tag. Skönt att leka på ett ställe som är inhägnat, slipper man oroa sig för att ungarna drar iväg helt plötsligt. Dom är snabba ska ni veta, båda två!
När vi kom hem så kom Fredrik samtidigt, med pizza! Mums! Slappmat, men va fan det är ju fredag. Mamma kom hit nästan samtidigt hon med, så hon fick äran att mata Evelina, hihi.
Efter maten blev det bad för systrarna lortgris. Kan lova att vattnet nästan var svart efteråt. 2 timmar i lekparken, halva sandlådan med hem.
Båda barnen somnade riktigt snabbt efter det. Fredrik är iväg och handlar lite cola och godis, skulle sitta bra med en film också. Får se vad det blir!

Imorgon blir det party! Vi nattar ungarna här hemma, sen kommer mamma hit och passar dom medans vi åker iväg på födelsedagsfest. I Kungsgården av alla ställen! Men det blir nog skoj, det var en jävla massa folk bjudna iaf. Frågade födelsedagsbarnet vilka som var bjudna. Till svar fick jag:
-Jag bjöd alla vänner jag har på facebook. Det är 456 stycken..
Hahah! Kan bli intressant detta :-P

ESC

Sitter och småkikar lite på Eurovision. Som vanligt är det ju mest skit, så man hinner ju tröttna. Vart är rocken!? Just ja, schlager var det ja..Dom borde ha nåt liknande fast med rocklåtar, då skulle jag garanterat titta! Fast mest hoppas jag ju på att Dennis kommer medverka i Melodifestivalen, fan vad tufft! Min idol det :-D Men jag har fortfarande inte fått nån signerad singel, buhu..=´(

Finally!

Om 15 minuter ska jag upp till mamma för att träffa brorsan som kommer hem från Göteborg då. Äntligen ska jag få låna laddaren och ladda min mobil, äntligen kommer man ha telefon igen! Lite irriterande har det varit att va utan telefon. Dumt att ta den med till Göteborg ju, lär väl tänka på syrran för tusan! ^^ Har jag tur kanske han orkar lira lite guitar hero, det var år och dar sedan. Eller varför inte en liten promenad? Får väl se vad han orkar med helt enkelt, har ju suttit på ett tåg i 5 timmar någonting, så han kanske ska gå och lägga sig på en gång.

Satt precis och kollade runt på gamla bilder på facebook. Bilder som är tagna för ca 10 år sedan. Minnen..Det var på den tiden då man var väldigt kär i en viss person vid namn Hahne. Haha!! Jag och Lotta kunde bli osams flera gånger om gällande honom. Vem som skulle sitta bakom honom på moppen, då fick man ju hålla om honom!! Hihi, fjortis man var.. :-P Härliga tider var det iaf. Jag har nog helt ärligt aldrig haft så roligt som under de åren man hängde i Björksätra..Minnen ja..Så himla synd att jag inte har några kort från den tiden..Men, jag ska följa med lillebror Embretsen hem till storebror Embretsen nån dag, för han hade tydligen några kort från gamla fester. Ska bli intressant, samtidigt som jag är livrädd! Som man såg ut och betedde sig på den tiden :-D

Partydress

På lördag ska jag och Fredrik på fest, om vi lyckas få nån barnvakt som kan sitta här medans barnen sover. Annars blir det nog bara Fredrik som kan åka, tyvärr. Men jag har nu hittat en riktigt snygg klänning som jag tänkte ha på mig. Vad tycker ni?

What to do..

Idag lämnades barnen på dagis 10:00. Jag gick hem och hämtade cykeln och 3 kassar kläder, sen cyklade jag hem till Linda. Vi satt på hennes balkong i solen och fikade och snackade. Trevligt trevligt! Hon gick med mig hem sen, trevligt med lite sällskap. Hoppas hon hittar nåt i klädpåsarna som hon kan ha!

Just nu sitter jag bara och har tråkigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Hade tänkt mig att sola men det kom ju massa moln så det sket sig. Skulle behöva städa men jag har absolut ingen ork till det. Blää..

Äsch, sätter mig väl och äter lite då, haha...

What day is it..?

Känns som torsdag idag. Vet inte varför, det bara gör det. Blir lika besviken varje gång jag kommer på att det bara är tisdag.
Vi har inte gjort någonting idag. Jag lämnade ungarna på dagis imorse, det gick bra men Evelina blir riktigt förbannad när jag går. Haha, den tjejen har humör! Men det går ju över så fort jag kommit utanför dörren.
Efter dagis sov Evelina och jag och Emilia var ute i lekparken en sväng. Eller Emilia var i lekparken och jag satt på gården. Mamma var här och pratade lite på sin lunch. Jag passade på att duscha en snabbis också. Svårt att få duscha ifred med två barn och dum som jag var så duschade jag ju inte när dom var på dagis heller.
När Evelina vaknade gick vi till affären i regnet och handlade lite grejs. Hem och fixade hemgjord pizza till middag. Mums var det!  Ja sen var det nattadags för barnen. Evelina ville inte sova, tog 2 timmar att natta henne. Skitunge.. ^^
Jag har kikat på Ugly Betty och Desperate Housewifes. Gillar Ugly Betty, men jag brukar alltid missa det eftersom vi har nattat barnen samtidigt som det börjat förut. Men nu när vi nattar tidigare så hinner jag se det. Fast det vart lite hoppigt idag då jag var tvungen att springa upp till Evelina då och då.
Efter det rotade jag fram lite kläder som inte används mer, hittade på 3 kassar till som kommer gå till Linda. Fattar inte, hur mycket kläder har jag haft egentligen som bara legat och skräpat? Vissa plagg var prislappen inte ens borttagen på! Och så har jag aldrig kunnat använda dem för det har blivit för stort eller litet. Irriterande..Så har man inte råd att köpa nytt heller..*muttrar*
Nu ska jag slänga i mig nån tekaka och sen blir det sängen. Får se om jag orkar läsa lite bok innan, eller om ögonen åker igen på mig på en gång!

Just ja, idag har ju Sandvik meddelat flera ur personalen att dom får gå. Hittills har ingen jag känner blivit av med jobbet. Det känns ju bra! Trist för alla de andra som inte haft samma tur..Tuff dag idag. En kompis får besked imorgon..Håller tummarna där. Sen ska jag ringa pappa imorgon också och se hur det gått för honom..Usch..Jag säger då det, tur att Fredrik inte började jobba för Sandvik förra året när han fick erbjudande om det!

Moshi mosh

Igår var jag hem till min älskade Dennis och kollade på skräckfilm! Han hade köpt en massa nya skräckfilmer, så jag fick lite beslutsångest där. Mitt minne är ju såklart superbra, men jag kommer inte ihåg vad filmerna vi såg hette..Haha..Jo vänta nu..Tror den ena hette Shutter..? Och undra om inte den andra hette typ Pulse eller nåt..Haha. Ja, som sagt, superbra minne. Bra filmer var det iaf. Den första vi såg är en sån där japansk skräckis som dom gjort om, typ som The Ring och The grudge. Jag älskar dom filmerna, och japaner är riktigt läskiga i skräckfilmer! Jag och Dennis satt och pratade om att åka till Japan sen när vi blir rika, hrm, men vi kom fram till att det kanske inte var en sån bra idé ändå, vi skulle bara gå omkring och vara rädda för japanerna och typ höra det där ljudet som förekommer i The grudge. Haha..Lärde oss lite japanska på köpet, det körde vi med under resten av kvällen sen. Lättroade, javisst! I pausen mellan filmerna fick jag lite massage. Dennis är jättebra på att massera och mina axlar känns mycket bättre idag. Undra hur mycket han tar i timmen...?
Kvällen var som vanligt helt underbar med massa skratt och tok. Vi är så lika, han och jag. Längtar redan till nästa gång vi ska ses!
När jag åkte hem var klockan strax efter 01:00. Kom hem till ett låst hus, och upptäcker att mina nycklar inte ligger i väskan..Shit. Ingen mobil hade jag heller, då batteriet har dött och laddaren har brorsan med sig till Göteborg. Bra..Kollar runt bland grannarna för att se om nån var vaken så jag kunde låna telefon, men alla sov ju såklart. Tillslut traskade jag upp till mamma, hon har en extranyckel. Stod och tvekade ett bra tag innan jag plingade på. Kändes så dumt att väcka henne så sent när hon skulle upp och jobba idag. Ingen öppnade så jag antog att hon sov så djupt och inte hörde. Men idag fick jag höra att hon visst vaknade och blev så rädd så hon had inte vågat lämna sovrummet. Hon hade börjat nojja om att det var nån typ som skulle försöka ta sig in i lägenheten så hon tänkte ringa polisen och allt. Haha! Hon hade inte sovit på hela natten sen, oops..^^ Jag fick ju lite panik när inte mamma öppnade. Började förbereda mig på att sova ute i trädgårdsmöblerna. Bestämde mig tillslut för att ta en tur i bilen för att se om man kanske mötte någon som man kunde låna telefon av. Men eftersom det var söndag och väldigt sent så var ju ingen ute och allt stängt. Precis när jag tänkte ge upp fick jag syn på Securitas. Stannade bilen och sprang ut i vägen och viftade in dom. Dom såg lite undrande på mig och jag höll på att dö när jag skulle förklara att jag blitt utelåst och inte hade nån telefon. Haha..Men dom var snälla och lånade ut sin telefon så jag fick ringa Fredrik. Han bara asgarvade när jag kom hem. "Ditt jävla pucko, gå och lägg dig!". Haha..Ja så kan det gå!!

Idag har det inte hänt så mycket. Lämnade Evelina på dagis imorse, jag och Emilia hade lite egentid tillsammans. Ombytta roller. När Evelina hade sovit sen efter dagis så tog vi en promenad. Emilia cyklade. Hamnade i en lekpark som vi aldrig lekt i tidigare. Bra lekpark faktiskt. Dit går vi nog fler ggr. Ganska liten, men den ligger ju nära oss så den duger ju om man inte vill springa för långt hemifrån.
Ungarna somnade vid 19:00, jag har slängt sopor och nu sitter vi och väntar på CSI. Sen blir det nog sängen.


F u c k i t!

Jag blir så less. Så less på så kallade kompisar som säger att dom ska höra av sig men inte gör det, som inte svarar när man ringer eller skriver, som kommer med lögner hit och dit. Vad är det som får en tidigare bästa vän att bete sig som ett svin? Idag är det inte jag som har råkat ut för ett svin, men jag har råkat ut för dom flera gånger jag med. Bara sådär, helt utan vidare, så blir man totalignorerad. Jag förstår det inte! Okej om den ignorerade har gjort något som fått svinet att bli sur, må dåligt, bli arg eller what ever, men då är det väl bättre att ta upp det till diskussion på en gång. Eller? Men när man inte gjort nåt, och man blir ignorerad ändå. Det är fan svinigt! Men glöm det, skit i det bara. Ni kan dra! För vet ni vad? Det är svinen som till slut kommer stå där utan vänner...
Tycker inte om att se folk jag älskar må dåligt, för att andra beter sig dåligt. Jag blir så arg. A  R G!
Tur det löste sig för dig ikväll vännen min!


Gratis godis

Försöker mig på att samla ihop lite gratis godis på gratisgodis.se Ganska enkelt, men jag har så dåligt tålamod, jag vill ju helst ha massa godis NU! Haha..Vill ni prova? Klicka här -->http://www.gratisgodis.se/?r=25148

What a boring day..

Fy sjutton vilken trist dag. Fredrik ligger och sover på soffan, har gjort i 2 timmar nu. Evelina har sovit lika länge och jag vill hitta på nåt, men jag kan inte lämna lägenheten med Emilia medans Evelina sover just för att Fredrik sover, för han vaknar inte av att barnen skriker. Så jag får snällt hålla mig inne. Det riktigt kryper i mig. Uttråkad till max. Snart är dagen slut, och vi kommer inte ha hittat på någonting. Jippie..Waste of helg..
Jag hann iaf gå till affären innan Fredrik somnade och köpa lördagsgodis åt Emilia. Ja, hon får godis ibland nu. Fredrik som lovat henne, men jag hade gärna väntat lite till. Men äter man bara på lördagarna så är det väl ingen större fara. Och hon är ju faktiskt 3 år. Evelina kommer få vänta tills hon är 3 år hon med, om det är möjligt. Tycker det är så onödigt med godis när dom är så små. Jag vill också ha lördagsgodis..På Prix får man köpa lördagsgodis för 3,90:- om man handlar för 300:-. Den summan kommer man ju upp i ganska lätt. Vi behöver handla lite diverse, kanske man kan tigga till sig en godispåse då?

Igår kväll såg vi ju på Mr and Mrs Smith. Och jag säger då det, hon är ju bra snygg den där Angelina Jolie! Tänk om man såg ut som henne.. Då hade man då inget att klaga på! Men, om jag kunde gå upp några kilo i vikt, få bort mina mörka ringar runt ögonen (har hört att laserkirurgi ska funka bra på ytliga blodkärl runt ögonen, undra om det är dyrt..?), ha råd med ett par nya bröst som inte ser ut som utsugna skinnpåsar och få till min odugliga hållning, då hade jag varit ganska nöjd med mig själv också. Haha..Dream on Angie..

Dagen då jag fick tinnitus

Gud vilken dag. Jag är helt slut. Evelina vaknade 04:00 och tyckte det var dags att kliva upp och leka. No way! Brottades med henne i 2 timmar innan hon gav upp och somnade, på mig i soffan..Jag somnade då jag med, var så himla trött. 1½ timme senare ringde väckarklockan. Den hörde inte jag..Vaknade klockan 09:00. Evelina skulle vara på dagis 09:30. S t r e s s ! ! ! Men vi hann iaf. Jag och Emilia struntade i frukosten och åt i lugn och ro efter att vi hade lämnat Evelina istället. Sen gick vi ut och cyklade. Emilia tycker numera att det är jätteroligt att cykla. Hon som vägrade i ett helt år. Haha..
När vi hämtade Evelina var hon jättetrött, så vi fick skynda oss hem. Hon orkade inte ens äta lunch, så hon fick sova på en gång och äta när hon vaknade.
Min kusin Malin var förbi en sväng på eftermiddagen och lämnade present åt Evelina. Hon kunde ju inte komma när hon fyllde år och sen blev Evve sjuk. Vi satt och surrade ett bra tag och hon fick med sig nån grej hem till sin lillasyster som ska få barn om nån månad. Bebismage..Jag vill också!
När hon åkte så vart det livat i luckan. Båda ungarna skrek typ hela tiden. Inget dög. Nervöst sammanbrott någon? Tack och lov så lugnade dom ner sig tills det var dags att fixa kvällsmat. Precis när jag fick in moussakan i ugnen så började dom skrika igen. Haha..Tinnitus kan jag lova.
Jag höll på att somna vid matbordet sen. Så trött. Mamma kom hit efter maten och klämde på barnen. Jag fick springa upp och natta Evelina 19:00 för då orkade inte hon mer. Somnade fort. Jag, Fredrik och Emilia käkade jordgubbar innan hon fick hoppa i säng. Mums.
Nu sitter jag och väntar på att Fredrik ska komma ner så jag kan ta en liten promenad. Så skönt att röra lite på sig. Skitsamma att det regnar/har regnat. Friskt i luften då.
21:30 blir det Mr och Mrs Smith. Hade ju vart nice med lite gotta till..Suck..

Dagis today

Imorse gick vi upp en halvtimme tidigare än vanligt. Vi har börjat lägga barnen lite tidigare nu, för det är så svårt att få upp dom på morgonen. Och i förrgår fick vi reda på att dagistiderna kommer att ändras under sommarloven framöver, för kommunen måste spara pengar. Så på somrarna får barnen till arbetslösa och föräldralediga gå 3 timmar/dag 5 dagar i veckan istället för 5 timmar/dag 3 dagar i veckan. Dvs 08:15 till 11:15. Värdelösa tider tycker jag..Blir bara stressigt och drygt. Men det är iaf därför vi har börjat lägga dom tidigare. För vi har svårt att få upp dom till 08:00, och ska dom vara på dagis redan strax efter 08:00 så måste vi gå upp senast 07:00. Och för att det ska funka så måste dom ju såklart lägga sig tidigare. Lite trist tycker jag det är, att lägga dom redan vid 19:00..Fredrik slutar ju jobba 17:00, men är ofta inte hemma förrens 18:00. Han kommer ju knappt träffa barnen. Och min mamma jobbar till 18:00 och är inte hemma och klar med maten förrens vid 19:00, så hon kommer inte hinna träffa dom alls i veckorna. Så blir man ju låst till hemmet 1 timme tidigare. Men, men. Kanske inte världens största problem och de flesta verkar ju lägga sina barn vid 19:00. Men vi har faktiskt varit riktigt nöjda med att lägga dom vid 20:00.
Nog om det. Idag fick Evelina också följa med till dagis. Vi stannade inne idag, jag, Evelina, Emilia och Petra, deras ansvariga fröken. Dels för att Evelina varit sjuk, och dels för att Petra som skulle skola in henne var sjuk förra veckan så det var en annan fröken som hade hant om Evelina då. Inte för att det spelade nån roll, Evelina brydde sig inte alls utan var lika framåt som vanligt och gick fram till Petra när hon ville upp i famnen. Så imorgon får hon vara där själv. Så kul, redan 3:e dagen fick jag lämna henne och hade hon inte blivit sjuk så hade hon bara behövt 1 inskolningsvecka med mig där endast 2 timmar allt som allt. Så skönt att hon är så framåt och säker i sig själv, min lilla tjej.

Imorgon eftermiddag kommer nog min kusin hit och hälsar på också. Trevligt trevligt! Synd bara att städningen jag gjorde igår är som bortblåst. Så trist, man sliter som ett djur för att ha det fint hemma, sen tar det ungarna 5 minuter att förstöra. Ser ut som en tornado har svept förbi här inne, haha..Populärast just nu är att hälla ut att leksaker på golvet och sprida ut dom, sen låta dom ligga utan att leka med dom, och att släpa fram alla skor och gå runt i dom och lämna dom lite här och där så man aldrig har ett par när man ska gå ut sen.
Lördagen är oplanerad än så länge, hoppas vi kan hitta på nåt kul. Helst ser jag massa solsken så man kan åka till Högbo med matsäck och leka i parken där.
Söndagen är också oplanerad, förutom kvällen för min del. Då ska jag hem till min allra bästa, min underbaraste vän Dennis! Vi ska kolla på skräckfilm, snacka skit och toka oss som vanligt! Dennis tur att bjuda på gotta denna gång, vi kör varannan för det ska ju vara rättvist eller hur? :-P Men jag tänker faktiskt köpa med mig en varsin ask jordgubbar, för dom har så goda och billiga jordgubbar på Coop, 9,90:-!  Älskar jordgubbar!

Nej, nu vart det här väldigt långt, och utan bilder eftersom dumma telefonen fortfarande är trasig och dom verkar ju aldrig reparera den..Fan så trist..

Jobbsökande

Gud så jag hatar att söka jobb. Idag har jag sökt 21 stycken, 21 jobb!  Det är så roligt att hela tiden få höra "nej tyvärr". Men jag fick iaf 2 stycken "ring igen imorgon, chansen finns", 7 stycken "lämna gärna in CV"  och 1 "ja vi har en ledig tjänst, skicka in CV på en gång". Imorgon fortsätter ringandet. Tar alla butiker som finns i Sandviken, Valbo och Gävle. Varför inte liksom? Bara att chansa och ringa, har man tur så får man ju ett jobb, eller hur? Många tjänster kommer ju aldrig ut på ams.se. Har även en ansökan som ska mejlas in, men dom kräver kort och jag har inget bra kort på mig själv och min kamera är ju trasig. Får försöka lösa det, sista ansökningsdag var den sista, så jag har ju ett tag på mig! Synd man inte kan ta jobb inom äldrevården osv, mycket tunga lyft där. Inte bra för min kropp. Det verkar ju vara enda stället man kan få jobb på nu annars. Fast jag hade nog inte velat jobba inom äldrevården ändå..Tror inte riktigt att det är jag. Men det är ju ett jobb! Butik känns som jag, jag gillar det. Helst klädbutik eller skobutik, eller inredningsbutik eller accessoarer.. (<--- stavning). Livsmedel funkar, men jag vill helst arbeta i en lite mindre butik då. Jag trivdes på Kvantum, jättebra faktiskt. Men jag tror jag skulle trivas bättre i mindre butik. Sen har jag ju sökt högskoleutbildningar till hösten. Har en jag hoppas lite extra på, kommer jag in där, då börjar jag. Kommer jag in på nån av de andra, då får vi se. Har jag inget jobb då heller, då börjar jag. Bättre att passa på att plugga än att vara arbetslös.
Men vet ni nåt ställe där det behövs personal, så hojta är ni snälla! Sandviken, Valbo och Gävle i första hand! Vill och kan inte flytta och det är inte alla dagar jag har tillgång till egen bil.

Låt..mig..sova..

Evelina fortfarande sjuk. Fast ingen feber nu, men hon hade imorse. Hela natten med, hon vaknade varje timme. Nice. Hoppas hon håller sig feberfri imorgon, då blir det dagis på torsdag. Tråkigt om det blir så långt mellan gångerna när det är inskolning, blir ju så långdraget då.
Vi har bara legat i soffan och myst sen vi lämnade Emilia på dagis i stort sett. Skönt att hon ville kramas lite, så man fick lite vila efter den jobbiga natten. Nu ska jag byta bajsblöja, sen ska vi traska iväg till dagis i regnet och hämta hem Emilia. Hoppas på att barnen kommer vara på någorlunda bra humör när vi kommer hem så jag kan försöka städa lite. Sen ut som en tornado dragit förbi här inne..Men orka städa när man tar hand om sjukling..Nej.. ^^

Trala laaa..

Lilla sjukling

Evelina är fortfarande sjukling. Blev hemma från inskolning på dagis idag och kommer vara hemma imorgon med. Emilia blev jätteledsen när hon förstod att hon skulle få gå själv till dagis imorgon, utan lillasyster. Stumpis..Evelina har dock varit i stort sett feberfri hela dagen och varit uppe och lekt och ätit precis som vanligt. Men efter kvällsmaten så vart hon slö och jättevarm igen och började hosta på det. Blir nog en dryg natt. Hon har redan vaknat 2 ggr och har då bara sovit lite mer än 2 timmar. Vem behöver sömn egentligen? Suck..

Jag och Evelina har varit hemma själva idag. Fredrik tog med Emilia till Årsunda för att hälsa på och byta däck på bilen. Har inte haft tid till det förrens nu. Haha..Dom var borta heeela dagen lång. Evelina sov mycket medans dom var borta så jag hade tråkigt här hemma. När hon vaknade var vi tvugna att gå till affären för det var slut på mycket här hemma. Som alltid känns det som. Eftersom F och E åt ute i Årsunda så gjorde jag bara varma mackor åt mig själv. Enkelt och gott. Sen när dom kom hem käkade vi jordgubbar med grädde. Smaskigt värre. Evelina tyckte inte om jordgubbar dock. Annars älskar hon frukt och grönt, precis som sin syster.

Nej, nu ska jag borsta tänderna, hänga lite tvätt och sen försöka få mig lite sömn.

(fan vad tråkiga inlägg det blir utan bilder..vill ha min telefon fixad nu så jag kan ta lite bilder ju!)

Svininfluensan

Läste nyss på aftonbladet.se att svininfluensan nu troligtvis har nått Sverige. Vet inte riktigt hur jag känner över det. Fredrik är en sån där som oroar sig, har kommer bli supernervös. Jag har aldrig oroat mig över sånt här, det känns på nåt vis så avlägset. Som med sars. Jag var aldrig orolig då heller, men Fredrik var ett vrak. Rekommendationerna just nu var att har man feber och förkylning, och nyligen varit i USA eller Mexico, eller nyss träffat någon med den nya influensan, då ska man ringa sjukvårdsrådgivningen. Det är nu jag blir nojjig. Evelina vaknade imorse med feber och förkylning. Vad jag vet har vi inte träffat någon med den nya influensan eller nån som varit i USA eller Mexico. Men hur säker kan man vara på okända människor man träffat? Det smittar ju via nysningar bland annat. Det är många som nyser nu. Jaa antagligen har vi inget att oroa oss för, det är en helt vanlig förkylning Evelina åkt på helt enkelt. Men ändå. Det är vid såna här tillfällen som jag blir nojjig som sagt..

Hur känner ni över svininfluensan? Är ni oroliga eller inte?

But why..?

Mööp mööp..Vilken dryg dag. Vaknade 08:00, sur och varm Evelina. Hon har fått feber. Inte mycket, 38,1, men tillräckligt för att hon ska vara kinkig och bara vilja bli buren. Hon fick alvedon iaf, och vart lite piggare ett tag. Jag hade tid i tvättstugan så jag sprang dit medans Fredrik grejade frukost. Sprang fram och tillbaka i tvättstugan fram till lunch. Käkade och la Evelina för att sova. Sen hämta in tvätten. Ska strax sortera den. Skönt, nu har man inge tvätt iaf. Eller ja, sängkläder och sånt skit, men det tar jag nog här uppe imorgon eller nåt.
Fredrik åkte iväg och jobbade strax före 13:00. Idag kockar han på Klaras. Suck. Söndag och allt, så ska han jobba. Vi som hade planerat in massa grejs idag, grilla bland annat. Han slutar väl 21:00 ikväll tror jag. Får väl se om jag är vaken då eller inte. Kommer bli en jobbig dag med febrig Evelina och fixa tvätt, disk, städ, mat och nattning helt själv. Jeje, det blir som det blir.

Nu ska jag iaf sortera den förbenade tvätten. Skönt att få det gjort medans Evelina sover, så slipper hon vara med och slita i allt.

Pricken över i, denna dryga dag..Det börjar regna..

En kortis

Hihi, jag har haft mycket roligt i helgen. Jag var på fest med min bror, det var skoj! Solat massa, härligt härligt! Lekt mycket med barnen, alltid lika kul! Många promenader, skönt som fasen! Åkt motorcykel, lovely! Fyndat på 2 loppisar, goodie!
Mer än så får ni inte, jag orkar nämligen inte skriva. Har tappat sugen totalt för att blogga. Sorry! Får väl se om det går över, eller om det är the end snart. Men det blir väl kanske så här när det är underbart väder ute också, då vill man ju inte sitta vid datorn!

Snart blir det sängen, jag är trött och har jordens mensvärk. Not nice..
Dennis, jag saknar dig!! Vi måste träffas snart igen!
Finns fler jag saknar också, men jag har gett upp hoppet där..Trist, men så kan det bli ibland.

RSS 2.0