Furuvik igen!

Hihi idag har vi varit i Furuvik igen! Bra avslut på årets semester. Emilia hade skitskoj precis som sist. Hon och jag har åkt karuseller tills vi blitt alldeles vimmelkantiga! Larven, lilla bergodalbanan alltså, var även denna gång karusellen som åktes mest! Och jag blev så förbannad på en annan unge när vi skulle åka den ena gången. Vi stod först i kön och bakom oss stod en kille i ca 10-års åldern. Emilia stod hela tiden och pratade om att hon skulle sitta längst fram, killen hörde oss. När karusellskötaren sen öppnar grinden  och Emilia börjar springa bort för att sätta sig längst fram, ja då tränger sig snorvalpen före och tränger undan Emilia och sätter sig längst fram! Jävla h*runge! Emilia blev jätteledsen såklart och jag sa högt och tydligt att det var en riktigt DUM unge som trängde sig före. Pojkens pappa som satte sig bakom sin son sa inte ett ord, båda två bara tittade lite på oss. Ouppfostrade lilla skit..Hade stor lust att fälla krokben på honom när vi klev av karusellen, för längst ner var en stor och skitig vattenpöl. Där hade han platsat jättebra!

Nu blir det film och godis för mig och herr Larsson innan det är dags att sova! Tjing!

Seeeeeeeegt

Oj oj oj så tiden går sakta..Fredrik har iaf vaknat till liv nu, ska strax åka till Vikingavägen och skriva kontraktet på lägenheten. Äntligen blir man av med den! Sen ska vi in till Valbo och kika på platt-tv. Nice! Tydligen kunde det ingå en moppe om man köpte tv någonstans i Valbo, kan ju vara trevligt! Jag har aldrig kört moppe, bara suttit bakpå och varit odräglig fjortis :-P Oftast på fyllan faktiskt, haha!

Evelina har ingen feber nu iaf, men hon är inte så pigg. Sover igen lill-snuttan. Jessica undrade om vi ville komma dit och sova inatt, men om inte Evelina är så pigg så är det väl ingen bra idé. Får väl se hur dagen flyter på. Hon kanske bara är trött eftersom hon inte sov så bra inatt. Annars får det väl bli en lugn kväll med tv-spel istället. Funkar det med, men det hade ju varit roligt att åka till Jessica..

Men då..

Usch, inatt var ingen bra natt. Fredrik var ju som sagt borta på firmafest, och ofta när man är själv med barnen så strular det..Evelina vaknade vid 23:30, och hade feber..Efter ett tag började även jag känna mig konstig, feber jag med. Va fan..Min feber är borta nu och Evelina kändes inte heller så varm imorse. Knepigt..Sov dåligt inatt iaf, Evelina bökade ju lite då..Hon var ju inte sur eller nåt sånt, utan bara bökade runt i sömnen. Och självklart vaknade Emilia inatt också, mardröm..Så typiskt när man är själv..
Fredrik kom instapplandes vid 10:00, bakfull och jävlig. Nu ligger han i soffan och sover. Rolig karl.

Undra vad som ska hända idag då..Här hemma orkar man ju inte sitta..Förhoppningsvis så har inte Evelina feber mer, då kan man ju lämna hemmet iaf.

Helpajjat knä

Fy fan, jag har verkligen pajjat knä rejält nu..Vänstra knä har ju krånglat ett bra tag, men efter badhuset så är det inte alls bra. Har haltat hela dagen nu, och jag har svårt att böja på det, belasta överhuvudtaget gör asont. Skulle sätta Räkan i babyskyddet tidigare och jag kom knappt ner på golvet, sen när jag skulle upp igen gjorde det så jäkla ont så jag vart alldeles gråtfärdig..Åkte ner på apoteket och bad om starkaste smärtstillande man kunde äta när man ammade, fick Ipren. Jiho..Det kommer man ju långt med..Tur man ska till reumatologen på onsdag! Få se om det blir nå röntgen och grejjer, var ett tag sen nu. Tur också att man har kryckor hemma, just in case..

Hänt annars idag då? Lunchade med brorsan på American take away, utan ungar. Så skönt! Vi har riktigt roligt med vår sjuka humor också, hahaha!! Sen beställde jag tid hos frissan, längtar tills jag får klippa av mig lite av kråkboet! Funderar fortfarande på att göra en Britney, haha!
Åkte och handlade lite på Prix sen. Hem och halvsov lite med Räkan och efter det skjutsade jag Fredrik till Gävle för firmafest och sen brorsan till Valbo. Käkade kvällsmat med mamma och brorsan.
Ungarna sover sen nån timme tillbaka och jag mölar godis. Hihi..

Hum..Jag hade mycket att skriva, men som vanligt när man sätter sig så bara poff är det helt bortblåst..Aja :-)

Opps!

Hihi, har ni saknat mig? Var visst ett tag sen jag skrev nu, men jag har haft fullt upp faktiskt. Det har varit shopping i Valbo, kalas, barn/bebisdejt hos Jessica (som slutade med att jag kom hem med en massa bebiskläder år Räkan, weee!), sjukhusbesök med provtagning, badhuset m.m.
Badhuset var vi på idag, vi hade skitskoj! Hela eftermiddagen var vi där, kom hem för en timme sen. Helt slut allihopa. Och Emilia var så duktig, sa till när hon var kissis så hon kissade på toa hela tiden där, ingen olycka alls!! Dessutom har hon bajsat på toan också *stolt* Kanske blöjan ryker snart då :-) Jag pajjade dock mitt knä på badhuset när vi åkte gula vattenrutschin, jag och Emilia. Lite för mycket belastning när vi landade. Men men, har man sämst leder så har man.

Nu ska jag vänta på att Fredrik har nattat klart Emilia, sen blir det film!

Och just ja! Fredrik fick lägenheten såld idag, weee!

Jaa och just ja igen! Fick ju massa pengar i födelsedagspresent, så nu ska dit bokas tid hos frissan och hos tatueraren!! Har ju 3 tatueringar jag ska göra, längtar järnet!

Grattis till mig!

Jahopp, då var man 24 år då! Har inte firat något alls idag faktiskt. Jag ställde ju som sagt in kalaset då jag aldrig fick hjälp med städning och bak och sånt. Jag ledsnade ur.
Vi åkte ut till Hemlingby friluftsområde en sväng på eftermiddagen, lekte, gick skogspromenaden och käkade matsäck. Mysigt faktiskt. Sen åkte vi hem och käkade på Donken med kusin Malin och hennes familj sen följde dom med hem hit så ungarna fick leka lite.
Mamma kom hit en sväng sen med och lämnade blomma och pengar, så fick hon lite fika. Hon var nyss hemkommen från semester. Min mamma <3
Det var min födelsedag det. Imorgon skulle iaf pappa och farmor komma.

Känner jag mig nå äldre då? Nääää!!

Inställt

Sådär, då var det kalaset inställt. Visste att det skulle sluta så..

Batman

Igår var en trevlig dag, men med seg start. Fredrik sooooov ända till klockan 13:00. Jag vart så less. Kusin Malin kom hit ett tag och vi satt och beklagade oss över dryga karlar. När Fredrik vaknat och Malin åkt och jobbat så kom brorsan och Johan och så åkte vi iväg till American take away och käkade buffe. Så jäkla gott ju!! Undra varför man inte äter lunch där oftare? :-) Vidare efter lunchen till Högbo där vi lekte och käkade glass.
Vid 16:50 kom Jessica och hämtade mig och vi drog in till Gävle för att se Batman! Wee! Jag tryckte i mig en stor popcorn och 2 stora läsk, kan lova jag var kissnödig sen! Tyckte filmen var bra iaf och jag hade jättetrevligt! Nu får vi planera in ett sånt där pyjamasparty Jessica :-D

Idag är det fint väder och jag vill ju naturligtvis hitta på nå skojj med familjen då. Sen måste det städas och handlas också, för imorgon fyller jag år och då blir det ju lite kalas. Men Fredrik sover som vanligt och vägrar kliva upp och jag tänker då inte göra allt själv, så just nu funderar jag allvarligt på att skita i allt..

OS-gymnast nästa!

Idag har vi varit iväg och anmält Emilia till SGA's barngymnastik! Hoppas hon kommer tycka det är roligt. 300:- för en termin kostade det. Inte så jättefarligt tycker jag. Eller ja det beror väl på, vill hon bara gå 1 gång så är det väl inte så roligt, haha! Träffade på min kusin Malin där också, Nova skulle börja med barngympa hon med! Hoppas dom hamnar i samma grupp, så skojj det hade varit :-)

Annars har det inte hänt ett smack här hemma idag. Städat litegranna, handlat. Kul, njae..

Imorgon blir det iaf bio med Jessica! Vi ska se Batman, wee! Ska bli så roligt! Längtar längtar längtar!! :-D

Bebisdejt

Idag klev vi upp tidigt för vi skulle på bebisdejt hos Jessica! Ja alla utom Fredrik då, han sov. Jag, Jessica och Cina babblade en massa, bebisarna jollrade och dreglade haha och Emilia käkade kakor och lagade mat inne på Isac's rum. Jättetrevligt hade vi det! Länge sedan vi träffades allihopa nu ju! Hoppas det blir snart igen! Jag och Jessica ska förhoppningsvis på bio på fredag iaf, Batman :-D Och Jessica hjälpte mig att buda på lite bebiskläder åt Evelina på Tradera, skojsigt!

Vid 13:00 åkte vi hem och käkade lunch, sen drog vi in till Gävle och lekte lite i Boulognerskogen. Emilia hade skitskoj, kan man ha annat? Så blidde det glass också naturligtvis :-) På hemvägen svängde vi förbi Valbo för jag ville kika lite hur det såg ut inne på Magasin X. Fanns väl lite roligt men mycket skit också. Inge roligt att kolla kläder när man inte har råd att handla dock, för då hittar man ju naturligtvis något som man vill köpa..

Gick upp en sväng till mamma och brorsan när vi kom hem. Brorsan visade mig Rock band med den nya sångvarianten som han har nu för tiden. Riktigt roligt att sjunga ju! ^^ Frågade om jag kunde komma upp och spela lite efter att ha nattat ungarna, men han var upptagen..Typiskt!!


Fotsvett lockar geting

Igår åkte vi till Jädraås för att åka lite tåg. Emilia tyckte det var jätteroligt, och jag tyckte det var riktigt mysigt faktiskt. Fredrik var rastlös som vanligt och ville helst att det skulle vara över, haha..Blir nog att vi åker dit fler ggr, men kanske inte i år då.
Efter det åkte vi ut till Årsunda och hälsade på Fredriks föräldrar. Blev bjudna på grillat där, gott gott! Så lyckades jag kliva på en getingjävel också så jag blidde stucken på ena tån. Suck! Andra gången jag blir getingstucken, och första gången jag blev stucken var i samma tå!! Kul då..
Skyndade oss hem och nattade ungarna sen och så åkte jag och hämtade upp Linda, för vi skulle iväg på bio!! Myspys! Såg Arkiv X. Tyckte den var bra faktiskt! Älskar att gå på bio, möla popcorn och bara mysa. Hihi! Tack för en trevlig kväll Linda!

Idag har vi nästan bara vart hemma. Slappat! Åkte hem till min moster och hälsade på vid 17:00. Emilia sprang flera varv runt deras hus, fattar inte hur hon orkar..Haha!! Fick ett par snygga skor av min kusin med. Hon hade använt dom en gång, sen tröttnat. Hehe..Tur för mig :-P Min morfar var där med. Han höll i Evelina lite och då somnade hon. Då trivdes morfar! Han får ju aldrig hålla i Emilia, hon vill inte :-P

Imorgon får vi se om vi åker och hälsar på Linda och Hugo. Blir det fint väder lär man väl nästan försöka göra nåt roligt av den här semestern, men antagligen blir det lika pissigt väder som vanligt. Trevligt att hälsa på Linda och Hugo isåfall, se hur dom bor! :-) Sen ska vi försöka fixa ihop en bebisdejt i veckan med, var ett tag sen nu!

Paniiiik!

Usch..För nån dag sedan så rensade jag ju ur Emilias garderob för hon har vuxit ur så mycket kläder. Fick ca 1½ banankartong med urväxta kläder! Idag rensade jag ur Evelinas garderob för storlek 62 börjar bli liiiite tajt på vissa plagg. Letade fram kläderna i storlek 68 efter Emilia, men fick värsta paniken när jag insåg att vi typ inte har nå kläder alls i storlek 68!! Emilia hoppade ju typ över den storleken..Fan fan..Nu känns det som ingen av ungarna har nå kläder ju..Buhu..Önskar jag hade massor med pengar så man kunde köpa massa nytt, men så är inte läget..Kanske man kan hitta nåt billigt klädpaket på blocket..Eller nåt..Brukar ju kunna få tag på begagnat efter vänner och släkt, men just nu är det tomt på den fronten. Fan då, varför växer ungarna så det knakar för? När man inte har pengar att handla sprillans nytt? :-P

Har iaf vart duktig och bakat bullar idag! Blidde kanel, vanilj och vaniljkräm. Kom på att jag fyller ju fan år nästa helg! Jösses..

Så less

Gud så jag klagar egentligen..Men jaja..Trist väder idag igen, vilken otroligt dryg sommar! Har nog vart sämsta sommaren i hela mitt liv tror jag..Händer väl inget idag heller kan jag tro. Fredrik sover ungarna gnäller. Lycka..Jävla skit..

Lugn dag

Har väl inte hänt så överdrivet idag inte. Skitväder ute igen så man håller sig ju inne. Vi har städat lite idag också, alltid lika roligt..Sen åt jag lunch med brorsan, på American take away. Mums kan jag lova!
Så spenderade jag och Emilia ca 3 timmar på hennes rum också, då vi la pussel, byggde med kapla, lego och läste böcker. Men jag är nog antagligen en riktigt dålig morsa, för jag blir skitsur när hon rajjar grejerna jag byggt! Haha..Sitter man där och knåpar ihop ett riktigt snyggt legohus så kommer Emilia och sätter dit en kloss som absolut inte ska sitta där hon satt den! :-P Äh vi hade riktigt roligt iaf! Emilia ville inte gå ner sen och äta, hon skulle vara kvar uppe och leka :-)
Efter maten åkte jag och handlade lite. Rotsaker och gooodis!! Sen hem och så käkade vi lite kräftor innan läggdags. Emilia utbrast chockat "Orm!!" när hon såg vad vi skulle äta, haha! Ungar är så roliga :-P Hon tyckte inte om kräftor iaf.

Nu sitter jag här och småplockar lite av godiset och slösurfar. Blir väl inte så mycket mer ikväll. Ungarna sover och Fredrik babblade om att åka och träna men ser nu att klockan är efter 21:00 så då kommer han inte in. Ja då får han skylla sig själv :-P

Snyft

Blidde ingen bio idag, Cina vart sjuk. Så typiskt! Jag blev så ledsen, hade ju verkligen sett fram emot detta. Att äntligen få en liten break, gå på bio med en kompis och bara ha det bra. Men så kan det gå! På söndag hoppas jag det går bättre, då jag ska på bio med Linda!! :-)

Annars har det bara vart en dryg hemmadag. Har städat och tvättat hela dagen. Iaf jag. Fredrik har kollat på OS och klagat över att ungarna låter illa. Har kört 3 tvättmaskiner idag. Rensat Emilias garderob så nu känns det som att hon inte har några kläder kvar! Sen städade jag hennes rum, rensade bland leksakerna och ställde iordning allt. Får se hur länge det får vara fint nu då. Så bytte jag sängkläder. Håller på att rensa iordning på övervåningen så att Fredrik kan ställa iordning sin datahörna där så att Evelina kan få det oanvända datarummet. Kommer bli skitbra!

Men va sjutton..

Vart är solen? Fy tusan så dålig denna sommar varit..Rolig semester..*slå lite på solen*

Idag är inget inbokat. Vädret suger ju som sagt och Fredrik ville inte åka till badhuset som jag ville. Så vi får väl se vad som händer och fötter. Städa lite här hemma kanske. Tvätta måste jag göra iaf. Ikväll blir det bio med Cina! Hon hämtar mig klockan 20:00, så bär det av in till Gävle för att se Sex and the city :-)

Hum känns som att jag inte har särskilt mycket att skriva..

Min stora räka!

Jösses vad lilla räkan växer fort! Var till bvc idag och nu väger Evelina 6450 gram och är 66 cm lång. Det är alltså en ökning på 550 gram och 3 centimeter, på 3 veckor!! Evelina har även 4 tänder på G nu! Herregud..Min bebis..Älskar dig så mycket!!

Emilia & Evelina är det bästa jag har!^^

Fy faaaan!

Vilken jävla panik! Emilia låste in sig på toaletten, och så gick låset i baklås! Omöjligt att få upp och Emilia fick ju panik. Och jag stod och försökte med allt möjligt för att få upp låset, men inget funkade. Till slut fick ju jag panik också. Ringde Fredrik men han var kvar i Gävle så då ringde jag mamma istället så hon kom och försökte hjälpa till. Men inget funkade. Hon hade som tur var direktnumret till områdets vaktmästare så hon ringde efter honom så han kom hit efter 10 minuter. Stod ett tag och fipplade med olika verktyg och till slut gick dörren upp. Emilia var alldeles svettig och darrig och grinade massa såklart. Stackars stumpan! Nu ska vi iaf få nytt lås till toaletten här för det där har krånglat förr och nu är det helt slut efter allt fipplande. 30 minuter satt hon inlåst! Fy fan..Världens huvudvärk fick jag och är själv alldeles darrig nu..Värsta jag vart med om tror jag, när man hör hur ens barn har värsta paniken och man inget kan göra! Fyyyy faaaaaan!

Godmorgon!

Eller nåt...

Inatt vaknade båda ungarna, så jag spenderade sista timmarna innan det var dags att kliva upp nerkrypen i Emilias säng. Lite trångt, men det funkar! Jag kan nääästan sträcka ut mig helt ^^ Klev upp 9, käkade yoghurt med bananslantar. Väldans gott! Sen ville Emilia se på Ice age, så den går för fullt nu! Evelina sover fortfarande. Fredrik har inte kommit hem än, men det hade jag inte väntat mig heller. Får väl se vad resten av dagen bjuder på. Är ju sugen på att spela guitar hero, men det är ju frågan om brorsan är så sugen på det efter jobbet. Han brukar vara lite seg då ^^

Snart dags att fixa lunch..Eller ja till 12 ska den vara klar iaf. Men jag har ingen aning om vad vi ska äta, inte sugen på nåt heller. Jag hatar verkligen att laga mat..Suck..

Fortfarande tröttelitrött

Så var det kväller och båda ungarna sover. Men Evelina vaknar väl för lite käk om ett tag kan jag tänka mig. Sitter här ensammen, igen, Fredrik är ute och super, igen. Han kom hem strax efter 13:00 idag, så åkte han igen vid 19:00. Jaja, orkar inte bry mig.

Käkade lunch med brorsan, han bjöd på grilltallrik från Jensas! Såå gott!! Den snorvalpen är fan rikare än jag just nu så han kunde gott och väl bjuda :-P
Tog en promenad med mamma och ungarna tidigare. Ner på stan, käkade en glass och gick hem. Skönt att röra lite på sig. Man får passa på när det inte regnar! När vi kom hem matade jag Evelina sen lämnade jag ungarna med Fredrik och gick upp till brorsan och spelade guitar hero. Eller nej det hette visst Rock band. Typ samma sak men man kan köpa trummor och grejs till. Riktigt roligt! Nästan så man är proffs nu ju, haha!
Blidde onyttig mat till kvällsmat också. Eller ja inte för Emilia då, vi har alltid matlåda till henne för hon tycker inte om utemat. Det enda hon äter utifrån är köttbullemeal från Sibylla och IKEA's spaghetti och köttfärssås. Bra det ju!

Nu ska jag väl knäppa omkring här på nätet ett tag innan det blir sängen. Är ju som sagt tröttelitrött!

Tröttelitrött

Duktiga lilla bebisen sov hela natten! Men självklart, som vanligt när Evelina sover hela natten, så vaknar Emilia istället! Slår aldrig fel..Har hänt varje gång Evelina sovit hela natten. Undra om hon känner på sig att mamma behövs på annat håll eller nåt, haha..Blir ju så sjukt less på det, aldrig kan man få sova en hel natt..Självklart var ju Fredrik borta inatt också, eller ja han är fortfarande borta, kommer väl hemsläpandes efter lunch bakfull och jävlig förstår jag. Nästan så jag tycker lite synd om mig själv..Trött nu iaf, huvudvärk har jag med. Urk..

Helg då

Så var det helg igen! Veckorna rusar fram! Snart är det jul! Haha..Närå..

Igår bakade jag och Emilia sockerkringlor. Hon var jätteduktig faktiskt! Rullade och skruvade ihop till kringlor. Visst jag hjälpte henne litegrann och visst man såg vilka hon hade gjort, men hon var iaf jätteduktig! ^^ Och roligt hade hon. Men det var ju desto roligare att äta dom sen :-P Har iaf några påsar i frysen, får se hur länge dom räcker. Tänkte jag och Emilia ska baka lite bullar nån dag också. Bra att pyssla med när det är skitväder ute.
På kvällen sen kom mamma och brorsan förbi och käkade tacos. Mumma! Sånt kan man verkligen möla som bara den! Sen följde jag med hem till mamma och spelade guitar hero med brorsan. Så roligt! Men shit så ont man får i fingrarna när man inte är van att fladdra runt på en gitarr sådär :-P Jag kör på medium och tycker jag är rätt skaplig, faktiskt. Sen kör brorsan..På expert..Bara rasslar i hela jävla gitarren när han träffar alla noter. Inte mycket han missar. Då känner man sig ganska värdelös själv :-D

Idag har vi mest slappat. Åkte in en sväng till Gävle nu på kvällen för att träffa Lotta. Länge sedan vi träffades, så det var riktigt roligt. Hon är så duktig på att sminka sig, utbildad make-up artist som hon är! Hon ska lära mig sen, när det finns tid :-) Hon bor ju i Stockholm så det är inte ofta man träffas tyvärr. Ska ta en helg sen och åka och hälsa på henne.
Just nu sitter jag här med Evelina i knät, en skål godis, en skål chips och lite läsk. Fredrik är i Gävle för att testa öltälten. Han kommer väl hem imorgon efter lunch, som vanligt när han festar. Blir väl sängen för mig med snart. Evelina ville inte sova så länge i mitt knä ^^

Cityfesten

Pissväder, men vi åkte in till Cityfesten en sväng ändå och tittade. Ganska skönt ändå för det var inte så mycket folk så man slapp trängas. Samma gamla stånd som vanligt, vi köpte ingenting förutom lite mat och 2 ballonger åt Emilia. Ja det skulle ju bara vara en ballong, men den första släppte från den där järnringen som ska göra så att den inte flyger iväg, så den försvann ju upp i luften fortare än fortast. Emilia vart jätteledsen så vi köpte en ny. 140:- vart det för 2 ballonger, helt jävla otroligt..Får väl se om vi åker in nå mer eller om vi nöjer oss så här i år. Fredrik ska väl säkert in dit och festa nån dag iaf. Drygo.. :-P Nästa år är det iaf min tur!! För då ska man väl inte vara gravid eller ammandes, som de senaste 3 åren :-P

Svängde in på Lidl en snabbis innan vi åkte hem för att handla lite smått. Har köpt hem deras blöjor för att testa, för så många säger att deras blöjor är så himla bra och dessutom billigare än Libero, Pampers, ICA's och Coop's egna. Jag tycker fortfarande Libero är bäst, men dom är dyra. Lidl's är bättre än Pampers iaf tycker jag och bättre än Coop's men typ lika bra som ICA's. Så vi kommer nog att fortsätta köpa dom. Spara lite pengar är aldrig fel! Försöker ju få Emilia blöjfri men det går sådär. Hon är inte så intresserad. Vill helst ha blöja, hon säger att hon fryser om stjärten annars, haha..! Sen säger hon inte till när hon blir nödig heller, utan gör på sig och säger till efteråt. Idag satte jag henne på toan innan jag tog bort blöjan och satte på henne trosor och hon kissade som tusan. Men 5 minuter efter kissade hon ner sig totalt ändå. Snacka om kissnödig unge..

Jag har äntligen vunnit kriget om datarummet!!
Har ett rum uppe som Fredrik säger ska vara hans datarum. Vi har bott här i snart 2 år, men han har inte använt rummet en enda gång. Så jag sa att nu gör vi om det rummet åt Evelina, så hon också får ett eget. Men Fredrik har vägrat, fram tills idag! Så nu ska vi göra iordning där uppe så att Evelina också får sig ett rum ^^

Förresten!!

Jag är på biohumör! Har bokat upp mig med Cina nästa torsdag för Sex and the city. Men jag vill även se nya Batman, Hancock och Arkiv X. Nån som är sugen? ^^

Liiite sol

Idag har faktiskt solen kikat fram litegrann. Vad trevligt! Kan ju alltid hoppas att det håller i sig.

Jag och Evelina var till Jenny och ungarna en sväng på eftermiddagen. Jättetrevligt att äntligen träffas, efter allt babbel på nätet ^^ Fick en påse kläder åt Evelina efter Lilly, hennes yngsta barn. Så snällt, tack tack! Och Noah han var då inte blyg han inte! Gick och hämtade en bok och kröp upp i mitt knä så fick jag läsa för honom, så sött :-) Hoppas vi kommer träffas fler gånger, jag hade riktigt trevligt iaf!
Medans jag och Evelina var där på besök så var Fredrik och Emilia i stadsparken och lekte. När jag pratade med honom i telefon sa han att dom bara satt i bilen och körde runt, men tydligen hade dom gått och lekt av sig lite också, och ätit glass!! Fubbigt :-P
Hem och städade och tvättade sen. Alltid lika roligt..Fredrik lagade älggryta till kvällsmat. Sen skulle vi åka och handla, men Emilia var så jävlig så jag fick bära ut henne till bilen och sitta där medans Fredrik och Evelina handlade klart..Trotsåldern är sååå rolig..!!
Just nu är Fredrik ute och åker motorcykel, han skulle handla godis åt mig, hihi..

Såg även på lg.se att min gamla kompis Anna.O från Årsunda fått en liten son nu. Stort grattis till henne!

Vänster öga trött

Ja denna dag gick ju ganska fort, haha..Sov ju bort typ halva, men skitsamma! Vädret suger ju ändå..

Båda ungarna sover för tillfället, Evelina vaknar väl och vill ha tutt snart förstår jag. Fredrik är och tränar. Lugnt och skönt här hemma. Fredrik har gått ner 5 kilo under de veckor han var i Brasilien och han börjar faktiskt få rätt skaplig kropp nu. Jag har ju alltid tyckt han har sett bra ut, men nu är han solbränd och ganska slimmad och det är ju inte helt fel! Men jag börjar bli tokig på honom, för guuud så han går och spänner sig! Varje gång han passerar en spegel så spänner han musklerna och sneglar på sin spegelbild, haha! Men det är ju bra att han mår bra i sin "nya" kropp. Sen är det väl min tur då. Jag har ju gått ner för mycket redan för jag är nere på 56 kilo, vilket är 4 kilos undervikt till min längd. Men jag har ju fortfarande den där lilla graviditetsbulan på magen så det ser ju typ ut som man är gravid i 4-5:e månaden :-P Inte för att det gör mig så mycket egentligen.

Händer imorgon då? Ja efter lunch ska jag och Evelina hälsa på Jenny och barnen Noah och Lilly! Ska bli trevligt! Emilia får vara hemma med pappa medans, hon behöver ju pappatid nu. Snälla Jenny ska plocka ihop lite kläder efter Lilly åt Evelina ^^ Tänk att det finns så snälla människor!

Oj då..

Känns som en evighet sen jag bloggade sist, men så länge sedan var det visst inte ^^

Har inte hänt så mycket här hemma, jag och ungarna var och hälsade på pappa min igår medans Fredrik sov. Jaa det var väl typ allt, haha!

Idag när jag vaknade fick jag en chock, klockan var 11:45!!! Och alla sov! Herregud, Emilia brukar ju vakna vid 7 annars. Skönt med sovmorgon dock, hehe..Vädret suger ju fortfarande nå grymt! Går ju inte att göra någonting ju..Hoppas på sol och värme snart, så vi kan njuta av semestern, och så jag och ungarna kan ut och promenera med Linda och Hugo utan att riskera att blåsa iväg och bli dyngsura!

Just nu är Fredrik och Emilia på väg till Årsunda för att hälsa på Fredriks föräldrar. Jag ska tvätta, städa lite och fixa vår budget. jippie..Eller not..

Rubrik..?

Händer inte mycket här hemma..Fredrik sover mest. Jag tog ungarna och åkte till Malin och hälsade på idag, så Emilia fick leka lite med Nova. Dom hade bakat jättegoda sockerkringlor!! Har bett om receptet så det blir till att baka såna sen :-) Fick en påse kläder efter Nova åt Emilia med, jättesnällt!

Fan jag har verkligen inget att skriva..Trista jag..

Hemma igen

Ja nu kom han, Fredrik..Det var då en jäkla snabbis med kortspel det!

Så suger vädret också, jag blir så less!!

Dåligt humör

Blää, idag är jag inte på bra humör! Som jag skrev igår så skulle Fredrik ut och spela lite kort med några kompisar en sväng. Han skulle komma tillbaka om en stund sa han. Jo men visst!! Karl'n har fortfarande inte kommit hem och inte ett ljud har jag hört från honom! Varför är jag inte förvånad?! Stackars Emilia klev upp och frågade vart pappa var, hon trodde ju han hade åkt igen! Mutter och morr..

Nu ska vi äta lunch sen ska jag fan försöka hitta på nåt med ungarna. Vägra sitta här hemma och vänta på Fredrik iaf..

1 dag hemma, sen är jag redan sur och besviken..Vilken jävla lycka..

Fredrik är hemma!

Äntligen! Igår klockan 13:30 klev han innanför dörren här hemma. Trött som tusan efter en resa på 20 timmar, ingen sömn på över 1 dygn. Emilia vart så glad, grinade i bilen hem från dagis för hon var så glad :-)
Men sen vart dagen bara koko. Emilia hade inte fått sova på dagis så hon var skittrött. Fredrik var ju också trött, så dom två somnade i famnen på varandra 16:30 och jag och Evelina somnade i soffan strax därefter. Evelina vaknade och väckte mig, då var klockan 19:00!! Faan..Emilia gick inte att väcka så det blidde sängen för henne. Evelina vägrade sova mer så henne fick jag vara uppe med tills efter midnatt. Emilia vaknade 04:00, haha..Men Fredrik gick upp med henne, tack och lov. Jag fick sova till 10:00, då ville Emilia ha lunch :-P Gud så knepigt allt vart för att vi somnade på soffan!
Men såå härligt att herrn i huset äntligen är hemma! Enda nackdelen är att han har börjat röka igen!!! Faaaan, han som hade vart rökfri i ett halvår..

Idag har vi iaf varit till Furuvik!! Vi har haft så grymt roligt! Kikat på alla djuren. Emilia tyckte det var roligast att rida på ponnyn och klappa getterna. Världens största leende på hennes läppar! Så stolt hon var efter att ha ridit på ponnyn! :-) Orangutangen Igge satt alldeles vid sitt fönster så henne fick vi riktigt bra kontakt med, men Emilia var inte så impad. Jaha, en apa, typ :-P
Gick ut till fiskelägret och åt rökt fisk, så gott! Emilia var inte så sugen på fika heller, hon plockade hellre blåbär i skogen där. Den enda fikan hon var sugen på var såklart mjukglassen! Jag och Fredrik smällde i oss en varsin tivolistrut, med 3 kulor, mjukglass och topping. Emilia smällde i sig en vanlig strut med mjukglass och strössel.
Men sen kom höjdpunkten på hela dagen för Emilia. Karusellerna!! Som vi har åkt! Jag köpte ett åkband och åkte med henne. Vi åkte varenda karusell som hon fick åka i, förutom spöktåget. Ville inte riskera att ge henne mardrömmar ju! Hon älskade Larven, bergodalbanan för barn! Hon skrek och släppte händerna, precis som dom stora barnen :-P Och lilla Fritt fall var också poppis! Fredrik vart illamående bara av att titta på oss, haha!! Sen led han av ganska mycket jetlag också, stackarn. Kaffekopparna blev jag dock lite illamående av, så dom åkte vi bara 1 gång.
Vid 18:00 åt vi mat på tivolirestaurangen, nachotallrik! Så otroligt gott!! Sen blidde det lite karusell igen innan vi åkte hem. Försökte förklara för Emilia att karusellerna stängde nu, dom skulle sova för natten, men såklart kommer karusellskötaren och säger att:
- Nej men vi har öppet till 01:00 idag för det är countryfestival!!
Tack för den, här försöker man få med sig ungen hem liksom :-P
När Fredrik stannade för att gå på toa en sista gång innan bilfärden, så stod jag och höll Emilia i famnen. Plötsligt känner jag att det blir alldeles varmt på magen. Då har Emilia kissat och blöjan läckte! Hela jag och hela Emilia, fulla i kiss..Tur vi var på väg hem :-P Emilia somnade i bilen hem såklart, bara att lägga ner i sängen hemma.
Fredrik åkte iväg för att spela lite kort med några kompisar. Själv ska jag snart sova jag med, trött efter en dag i Furuvik!

RSS 2.0