Besök

Idag fick jag och barnen besök utav Cina, Magnus och lilla Wilmer! Trevligt trevligt! Synd bara att vi ska ha så jävla varmt inne så man får ju nästan panik! Kläderna klibbar liksom fast på kroppen. Spelar ingen roll att man öppnar fönster och har sig..Puh..Så känns det ju inte så fräscht att amma heller när man är så svettig, stackars unge får tutta svett-patt..Men jag brukar faktiskt tvätta av tutten innan amning, snällt va? ^^
Innan Cina med familj kom hit så var vi ute och klippte gräsmattan och gungade. Emilia kan gunga hur många timmar i sträck som helst, lite smått jobbigt, haha! Sen blidde det lunch och ungarna sov middag. Sen kom Cina och company som sagt. Fikade och pratade bebis såklart! Evelina visade sitt bästa humör och skrek en massa, haha. Wilmer var coola bebisen och låg så nöjd i pappas famn hela besöket i stort sett. Emilia hade roligt med såpbubblor och Mora träsk. (Förbannade jävla Mora träsk, suck) Massvis med fika knölade hon i sig också. Förstår inte hur hon får plats med allt i den lilla magen! Fick numret till en piercare av Cina, så nu blir det till att fixa tid där och pierca läppen! Woho!
Efter besöket stoppade jag barnen i vagnen och drog till affären för att inhandla massa kött, majs och vitlöksbröd, för här skulle det minsann grillas! Mamma och brorsan kom hit och grillade med oss, alltid lika trevligt!

Ja så nu är det helg då, nice! Får se vad vi kan tänkas hitta på då! Emilia ska iaf få sin cykel imorgon, det kommer nog uppskattas! Sen blir det nog en promenad med Malin och Nova och möjligtvis att Pia och Amelia kommer på besök också. Sen tar vi nog helgen som den kommer. Hoppas på en massa sol så man kan vara ute iaf!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0