The ugly truth

Tjolla! Idag blev jag sur på jobbet. Vi fick byta platser..Jag som trivdes så grymt bra med dom jag satt med ju..! Inte för att det är nåt fel på dom jag sitter med nu naturligtvis, men jag trivdes som sagt väldigt bra redan :-) Fick iväg 2 sälj idag, inte helt fel. Efter jobbet drog jag och Malin iväg på dejt! Började med mat på Java, dit även Sofie kom senare. Traskade vidare till Filmstaden sedan för att se The ugly truth. Bra film, rolig men samtidigt pinsam! Jag höll på att dö några ggr där, men det var kul! Får vi göra om! Kom hem för några minuter sedan, och nu sitter man och skäms ihjäl framför Idol istället. Har så svårt för såna program, jag dööör för att det är så pinsamt! Man undrar ju varför vissa folk söker överhuvudtaget, tror dom på allvar att dom kan sjunga liksom?

Kommentarer
Postat av: J

Kollade in bara lämnar ett avtryck.

2009-09-20 @ 19:54:32
URL: http://starfield.blogg.se/
Postat av: Ida

Idol är ju sjukt roligt att titta på! Älskar att se folk göra bort sig, och de som sjunger så bra så man ryser! Fast ibland blir det lite för mycket, så man måste gömma sig bakom kudden i soffan ;) Kramar!

2009-09-20 @ 21:05:44
URL: http://idasvedlundstahl.blogg.se/
Postat av: madde

Hej. Nu vet jag inte om du brukar vara inne och läsa här men jag kommer inte in på facebook. Jag har pratat lite med Jörgen om vagnen och han tycker väll inte riktigt att vi har råd med 3000kr efter som att vi köpt en för 700kr redan men om ni kan tänka er att sänka den till 2500kr så är det okej. Då ska vi även sälja den här vagnen så då blir det ju lite mindre pengar.

2009-09-29 @ 13:49:56
URL: http://densvartasvalan.bloggagratis.se
Postat av: Ida

Vad har hänt med bloggen Angelica? Saknar dig här i bloggvärlden :)

Hoppas du får en superfin och mysig jul! Kramar

2009-12-19 @ 16:23:45
URL: http://idasvedlundstal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0