Evelinas sömnproblem

Många som kommenterade angående Evelinas sömn, så istället för att svara var och en så svarar jag alla här.

Nej Evelina sover inte mycket om dagarna. Emilia sov mycket mer på dagarna, och sov ändå hela nätter. Evelina kan t.ex sova ca 2-3 ggr under en dag, då ca 30 minuter åt gången. Vissa dagar kan hon sova ca 2 timmar, men vanligast är 30 minuter.

Fredrik brukar hjälpa till på nätterna ibland, sitta uppe med henne fast han ska upp och jobba dagen efter. Men kruxet är ju att hon ammas, och vägrar flaska och allt annat som hör bebisar till. Bara tutten som gäller. Så oavsett så måste jag ju upp och mata henne när hon blir hungrig, så nån hel natts sömn kommer det inte bli för mig förrens hon slutar amma.

Kommentarer
Postat av: Malin

Ring bvc igen och rådfråga. Dom är ju till för att hjälpa. Jobbigt att aldrig få sova. Har själv en dotter som krånglar en del men inte så illa som för dig. Hoppas det blir bättre. Har föresten följt din blogg ett tag, och tänker fortsätta med det :-)

2008-12-02 @ 21:21:51
URL: http://metrobloggen.se/malinkaa
Postat av: madde/Densvartasvalan

vad synd att du ännu inte kan ligg-amma ringa amningsrådgivningen så kanske dem kan hjälpa dig? När Jörgen är uppe med Luna och hon blir hungrig så lägger han bara henne vid bröstet så hon får äta och ibland somnar hon till och med

2008-12-02 @ 22:41:50
Postat av: Veronica

Ja det är hemskt tråkigt att dom små ska behöva bli sjuk :( Är ju så synd om dom, dom kan inte uttrycka sig på något annat vis än att gnälla osv. =/ Emilia är piggare idag iaf, ingen feber =) Skönt. Hoppas Evelina också har kryat på sig.

Kram

2008-12-03 @ 20:19:33
URL: http://vejoniicaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0