Juli

Jaa så var det juli då. Det går fort, snart är sommaren slut..

Pratade med Fredrik igår, om det där idiotiska han skrev till mig på msn. Han erkänner att det var dumt skrivet, sa att han skrev så för han hade sån hemlängtan just då och bara skrev nåt typ. Jaja, han ångrar sig iaf och huvudsaken det.

Igår efter lunch packade jag in ungarna i bilen och åkte runt på shoppingrunda. Första stoppet var Dollar store här i Sandviken. Blidde ett par "foppa-tofflor" åt Emilia, endast 20:-, färgpennor, kylskåpsmagneter i form av siffror och alfabetet och ett strandtält. Bra att ha så jag och Evelina kan få skugga när vi är på stranden. Jaa om det nu vill bli nå sommarvärme nån gång vill säga!?! Sen åkte vi till Gävle och Barnens hus. Där köpte jag en snutte åt Evelina och en ståbräda till vagnen åt Emilia. Vidare till Valbo efter det. Kikade in en sväng på biståndsgruppen för skoj skull, men det var bara skit där just då. Vidare till Köpis sen. Där började vi med en fika inne på Coop. Jättebra att fika där med barn, finns ju ett litet lekrum där och så är det ganska lugnt. Emilia placerade sig ganska fort där inne tillsammans med två andra ungar, dom kollade på film och ritade. Medans ammade jag Evelina. Sen kom Wedde med sonen Melwin vandrade :-) Följde med dom till IKEA för att köpa omanliga saker som Wedde sa, haha. Emilia och Melwin sprang runt som små tokar, precis som ungar gör när dom trissar varandra. Ja dom hade roligt iaf, jag och Wedde blev nog mest gråhåriga! Köpte mig en plastblomma där som ska placeras i badrumsfönstret nere. Så tog vi kvällsmaten på IKEA med, som vanligt när man är där inne och handlar! Emilia älskar att äta på IKEA, man får ju faktiskt gratis glass efter maten där, haha! Melwin som varit lite busig skulle först bli utan glass, och retstickan Emilia satt ju självklart och slickade på sin glass och sa nöjt "Jaaag har varit snäll iallafall!". Haha, snacka om att retas :-P Melwin fick en glass tillslut iaf, då han också lovat att vara snäll :-) Sen körde vi hem i spöregnet och väl hemma så kom mormor förbi en sväng för att krama ungarna lite innan det var läggdags!

Idag då. Ja Emilia är på dagis till 14:00. Själv ska jag bara slappa fram tills dess, duscha i lugn och ro medans Evelina sover. Sen efter dagis blir det hem och städa. Alltid lika roligt. Men imorgon ska vi ju faktiskt få bebisbesök! Cina och Jessica med bebisar kommer förbi :-) Och på eftermiddagen skulle nog pappa med familj komma också. Har bara ett problem..Jag har slut på soppåsar så jag kan inte kasta soporna, haha!! Vilka problem va? :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0