Stranden och nya husdjur

Idag drog vi iväg till stranden med kusin Malin, Nova och Andjelina. Tog hundra år att komma iväg för det första, Emilia ska ju alltid strula. Testa testa heeeela tiden! Vädret var väl inte det allra bästa, men det dög. Ungarna hade skoj iaf, huvudsaken det! Mitt i all lek och solande så kom det en orm upp ur vattnet och började slingra sig upp på stranden. Alla vuxna blev typ skrajja men Emilia ville leka med den och Nova ville klappa den, hehe. En orm är dom inte rädd för, men små flugor, ja då skriker dom högt :-P Efter stranden åkte vi iväg till Sibylla och åt allihopa. Eller ja vi vuxna åt, ungarna var för upptagna med lek såklart!

När vi kom hem så skulle jag gå och slänga soporna. Gissa om jag vart paff när ena soppåsen började fräsa åt mig! En igelkott hade krypit in och lagt sig i påsen och ätit resterna från pizzan vi åt i torsdags, haha! Skitstor igelkott, och ilsken! Ringde hit brorsan så han fick ta bort den, jag vågade inte..Kollade ut genom fönstret för ett tag sen och då gick den omkring här ute och letade mer mat, hihi..Fått lite städat här hemma med och diskat och kört en maskin tvätt. Är vädret dåligt imorgon blir det nog mer städning, annars vill jag ju ut och njuta i solen såklart!

Kommentarer
Postat av: Sophy

Fy vad läskigt med ormen..därför jag inte badar..haha!! Var det en snok eller huggis? Vart var ni?

Mm ja vet, egentligen så borde jag hålla igång o göra grejjer och ut o promenera o ha mig..men ja e för feg samtidigt, för då vet ja ju att de kan sätta igång..haha!! Så vill ja inte att de ska sätta igång när Simon jobbar, men de gör han ju mest hela tiden så de blir väl då de börjar antar ja! Får väl ta o testa att göra lite saker om de inte sätter igång snart...



Kramkram

2008-07-12 @ 22:09:42
URL: http://sophy.blogg.se/
Postat av: Jk

Eftersom den kom ur vattnet så är det en snok och de är helt ofarliga. Inte är de speciellt stora heller om man jämför med en huggorm. Men självklart ska man ha respekt för vilda djur då man aldrig vet hur de reagerar med människor.



Lite skumt med igelkotten som hade lyckats krypa in i soppåsen må jag säga. :b

2008-07-12 @ 23:56:48
URL: http://blog.ooh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0