Alla hjärtans dag

Oj vilken fartfylld dag! Sov ganska länge idag ändå, vaknade väl nån gång mellan 9 och 10. Vid lunch åkte vi ut till Högbo för att grilla och åka pulka. Fick ingen med oss, lite trist, men det vart ju lite sista minuter så förstår ju att folk hade andra planer redan :-) Blir ju säkert fler fina vinterdagar innan våren kommer!
Började med att grilla i stugan när vi kom fram. Vår lunch ju! De flesta satt utomhus och grillade i finvädret, så vi fick sätta oss inne. Men det gjorde inte så mycket, förutom att det var lite småjobbigt att det rökte in så det sved i ögonen. Sen begav vi oss ut till pulkabacken! Evelina somnade i vagnen, precis som planerat, hehe..Var mycket folk i backen idag, många vuxna också! Tror fan det var fler vuxna än barn som åkte! Roligt att se! Häftigast var dock ett gäng killar i 20-30-årsåldern som hade mixtrat ihop en egen bob som var så stor så att 3 fullvuxna karlar fick plats, med backspegel och allt! Haha!
Våran pulka gick ju sönder förra gången, men vi hade den med nu iaf och åkte lite. Men gav upp den snabbt. Så det blev mest tefat, men det är ju roligast! Till nästa år ska vi köpa bob och sån där madrass. Se upp i backen!

Vi kom hem strax efter 16:00. Slappade lite i soffan, alla var halvt döda, man blir ju så trött efter en dag ute! Sen åkte Fredrik iväg och köpte fuskmat. Donken till mig och Verona till honom. Emilia fick plocka lite vad hon ville av det hon tycker om.
Efter maten stoppade jag barnen i badkaret och där satt dom ett bra tag och plaskade, och sen var det helt plötsligt nattadags! Så nu sover båda små och jag och Fredrik sitter här och gluttar på Mellon. Heat har varit bäst hittills.

Nää nu måste jag vara lite mer social, kanske återkommer efter mellon!

Kommentarer
Postat av: malin

var ju UNDERBART väder idag!! =) var ute en sväng vi å me boben=) hääärligt me sol!!!

2009-02-14 @ 22:26:18
URL: http://mammamiiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0