Snart läggdags

Snart är fredagen över, vad fort det gick! Jag har städat hela eftermiddagen, ser rätt okej ut nu faktiskt. Fredriks saker kvar, dvs bära saker till bilen som ska till Årsunda osv. För tungt för mig.
Käkade tacos hemma hos mamma idag. Mums mums! Till efterrätt vart det jordgubbar och glass! Hur gott var det inte med jordgubbar då?! Sommarkänsla..Mmm..

Vi fick förresten tillbaka våran bil idag! Men, det är nåt skumt med det hela. För det första så saknas det massa bensin, för det andra så tar bromsarna nästan inte alls och för det tredje så rasslar det i hela bilen när man gasar. Ehh, bra att man får tillbaka en bil med fel som inte var från början?! Dessutom så hade dom inte ens gjort servicen heller, som vi också hade bokat tid för. Bra Gösta Samuelssons bil, BRA!! Kan lova vi ska ringa och fråga vad sjutton dom hållt på med på måndag..Men huvudsaken är ju att vi fått bilen tillbaka iaf! Den gick att laga!

Imorgon blir det lite kalas. Tyvärr så har Fredriks föräldrar blitt sjuka så dom kan inte komma. Pappa har inte ens hört av sig och meddelat när han kommer. Mamma och farmor kommer iaf. Sen kommer väl nån på söndag med. Men kom på idag att vi har fan glömt bort tårtan, hahah..Får åka till Maxi imorgon på en gång och handla grejen och slänga ihop den. Mamma jobbar ju iaf till 13:00 så hon kommer på eftermiddagen nån gång och farmor skulle nog komma till 16:00 eller nåt sånt. Nästa år hoppas jag på att vi har lite bättre med pengar så vi kan anordna ett riktigt barnkalas för hennes kompisar också, typ hyra Leklandet eller nåt. Ville ju göra det redan i år men det sket sig ju.

Ihh, vad gottasugen jag vart nu..Kanske ska rota lite i skafferiet och kylen..Ta nån nybakad kaka, allt kommer ju säkerligen inte gå åt..Sen vet jag att det vart lite kvar av chokladen också, en halv sån där stor chokladkaka. Om nu inte Fredrik käkat upp allt! Men då får han spö :-P Sen blir det nog sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0