Sova borta

Imorse stod väckarklockan på 08:00 fast det inte var dagisdag. Vi skulle ju till öppna förskolan med Jenny och hennes barn! :-) Blev lite less när jag såg att termometern visade -12. Kallt ju! Ungarna ville inte samarbeta nå vidare heller innan vi skulle iväg, så jag var svettig redan innan vi kommit utanför dörren. Att vagnens hjul börjar få dåligt med luft gjorde inte saken bättre heller. Jennys vagn hade också dåligt med luft, så vi gick och pustade och stånkade båda två. Missade dock barnsången, dom slutade sjunga precis när vi kom in. Men vi hade roligt ändå, såklart! Fikade lite och lekte massa. Men det är rätt så skumt..Alla gör saker samtidigt där på öppna, fikar en så fikar alla, byter en blöja så byter alla, går en hem så går alla. Hmm..Aja..Ska nog dit på måndag igen, dom skulle göra pärlhalsband då och sånt gillar Emilia. Men jag precis som Jenny kommer nog inte gå dit allför ofta, så länge det är vinter iaf. Så jävla långt att gå! Så synd att en familjecentral inte alls ligger centralt. Tar 40 minuter för oss att komma fram. Verkligen synd att dom inte har nån öppna här i Vallhov. Lokal finns ju. Aja..

När Fredrik slutat jobba så tog han med sig Emilia ut till Årsunda och dom ska sova över där. Första gången Emilia sover någon annanstans än hemma! Min lilla gumma..Därför Fredrik sover där med henne. Hoppas det går bra. Hon har aldrig velat sova nån annanstans förut, inte ens velat att nån annan än jag och Fredrik ska natta henne. Imorgon ska dom nog åka snöskoter, eller var det fyrhjuling? Aja, oavsett vilket så kommer Emilia ha skitkul, hon älskar sånt!

Evelina somnade lite senare än vanligt idag, vid 22:00. Har redan hunnit vakna en gång men hon somnade om på en gång efter lite tutt. Så nu ska nog jag också gå och sova lite, är så trött!

Ungarna har förresten kommit på en jätterolig lek här hemma! Emilia sätter sig i lära-gå-vagnen och Evelina går runt och skjutsar henne. Ser så sött ut och båda skrattar som tokar! Tog lite kort, kommer upp sen! Lilla Evelina börjar bli så stor..

Kommentarer
Postat av: madde

Ja det var synd att ni missade babysången men har ni inte funderat på att åka buss? Ganska skönt faktist när det är så här kallt. Man kan även köpa ett värdekort så blir det blligare typ 13kr. Dem har Familjecentral på stan också men den är för dem som bor där. Dem som bor på nyabruket hör dem till Björksätra-vallhov har inte dem rätt till att gå på bvc på stan? Eller har inte dem någon öppnaförskola?

2009-01-17 @ 09:38:02
URL: http://densvartasvalan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0