Tröttast i kommun

Gääääsp! Jag är så trött..*gnussa ögat*

Igår natt så sov Evelina si sådär..Vaknade ca 5-6 gånger under natten, fick tutta och vyssja mer än jag fick sova.
Upp på morgonen och gjorde mig själv och ungar redo, sen traskade vi iväg till öppna förskolan. Emilia gjorde pärlhalsband och tyckte det var så roligt. Fikade lite sen gick vi därifrån. Så drygt att dom stänger 12, vi som inte är så morgonpigga hinner ju knappt dit innan det stängs.
Stannade iaf i en lekpark på vägen och lekte lite. Emilia fick sån fart i rutshckanan att hon flög vidare på backen och kanade en bra bit, det tyckte hon var skitkul!
Förbi Sandvikenhus huvudkontor och lämnade in rustpapperet, sen till affären och handlade lite. Hem och fixade sen lunch, städade Emilias rum, lagade kvällsmat.
Fixade en hyrbil gjorde vi med, då våran är på verkstad nu i ca 1½ vecka. Frågade Johan om vi kunde låna en av hans, han har 2, men det ville han inte ställa upp på. Ringde Fredriks bror som lånar en av deras föräldrars bilar och frågade om vi kunde turas om med den, men det gick inte heller för sig..Hmpf, han som inte jobbar eller någonting, sitter bara hemma om dagarna och har bilen endast för att åka till Mjölkbaren en gång om dagen för att köpa en matlåda! Jaja..Fick låna 4000:- av lillebror iaf så vi kunde hämta ut bilen, sen idag kommer Fredriks föräldrar hit och så får vi låna av dom istället. Får iaf tillbaka 1/3 från försäkringsbolaget. Men ändå!
Nog om det. Emilia har numera lilltv:n och dvd:n inne på sitt rum. Stolt tjej! Ska springa upp och plocka undan lite leksaker som inte används där nu medans hon är på dagis. Ligger bara och skräpar. Får hon lite mer lekyta!

Inatt vaknade förresten båda ungarna, roligt..Jävla traktor som plogade parkeringen 01:00, körde på samma ställe heeeela tiden så det flög gnistror om skopan, lät förjävligt!  Därav dagens trötthet..

Måste duscha, luktar inte godis nu inte. Skulle väl behöva åka och handla senare ikväll, undra om mamma orkar ha ungarna en sväng..Eller iaf Emilia, hon är odrägligast i affären, haha..

Nä gud vilket hoppande det vart i texten..Fast det märker kanske inte ni, men jag har hoppat fram och tillbaka och skrivit lite här och var, känns som jag inte har nån koll alls på vad jag har och inte har skrivit.. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0